A diákhitel 2001-es indulása óta június 30-ig 359 971-en kaptak diákhitel 1-et, ebből 193 481 szerződést már lezártak – derül ki a Diákhitel Központ...  Tovább »

Aggályos az ombudsman szerint, hogy csak két- vagy háromgyerekes nőknek engedik el a diákhitel-tartozást, a kedvezmény Székely László szerint az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Átadták a Diákhitel Központ által meghirdetett ösztöndíjprogram nyerteseinek szerződéseit - közölte a központ.  Tovább »

Egyre többen férhetnek hozzá a diplomához, hiszen egyre kevésbé jelentenek akadályt az anyagi nehézségek például a diákhitel 2-nek köszönhetően -...  Tovább »

hirdetés

Ösztöndíjpályázatot hirdet a Diákhitel Központ, a nyertesek 10 hónapon át havi 70 ezer forintot kapnak. A felhívásra május 4-ig lehet jelentkezni.  Tovább »

Csütörtökig kell a hallgatóknak benyújtaniuk a hiteligénylési kérelmet ahhoz, hogy március közepéig megkapják a kért diákhitelt - közölte a...  Tovább »

Több változás is életbe lép a kormány döntése értelmében a diákhitelezésben február 1-től, így módosul a diákhitel1 keretében felvehető legmagasabb...  Tovább »

A diákhitellel kapcsolatban is számos változás lét életbe - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is...  Tovább »

Kik búcsúzhatnak el a diákhitel-tartozásuktól 2018-ban? Mutatjuk, milyen változások lépnek életbe január 1-jén.  Tovább »

A diákhitel1 kamata 2,3 százalék marad a 2018. január 1-je és június 30-a közötti időszakban. A kötött felhasználású diákhitel2 2017.  Tovább »

Remélhető, hogy a Magyar Követeléskezelő Zrt.  Tovább »

December 15-ig igényelhettek idén utoljára diákhitelt. Az igénylők január 15-én kapják meg a kért összeget.  Tovább »

Már csak öt napig, december 15-ig lehet diákhitelt igényelni az idén - közölte a Diákhitel Központ.  Tovább »

A diákhitel I. keretében fölvett összeget a legjobban lakás-takarékpénztárban lehet fialtatni - mondta Trencsán Erika, a BankRáció.  Tovább »

Milyen diákhitel-kedvezményt kapnak azok a törlesztők, akik egy, két vagy három gyermeket vállalnak? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X