Péterfia Judit, a budapesti Corvinus Egyetem kereskedelem-marketing szakos hallgatója és Bán Róbert, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE)...  Tovább »

Emelkedik a bére az adjunktusoknak és a tanársegédeknek.  Tovább »

A felsőoktatási intézmények átalakítása kapcsán azt mondta Palkovics László, hogy az egyetemek döntik el, nyilvánosságra hozzák-e a...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyeteme szenátusi ülésén fölényes többséggel szavazták meg, hogy nem egyeznek bele a budai karok elvételébe.  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Balog Zoltán ma bejelentette a Budapesti Corvinus Egyetem rektorának és a budai karok dékánjainak, hogy nem kell megvárnia a szenátusi ülést, a...  Tovább »

1000-1500 hallgató és tanár tiltakozott a Budapesti Corvinus Egyetem budai campusának átalakítása miatt, az ország számos részéről érkeztek tüntetők.  Tovább »

Az államtitkárság szerint félrevezetik a hallgatókat a Budapesti Corvinus Egyetem budai karjainak dékánjai.  Tovább »

Palkovics László szerint nem kell megvédeni a Corvinus budai campusát, mert „senki nem akar semmit csinálni vele”.  Tovább »

Hétfőn, kedden és szerdán is tüntetnek a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai és dolgozói az államtitkári javaslat ellen, amely a budai karokat a...  Tovább »

Szijjártó Péter aktuálpolitikai kérdésekről tartott beszédet a Budapesti Corvinus Egyetem tanévnyitóján.  Tovább »

Flashmobbal tiltakoztak a hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem feldarabolása ellen.  Tovább »

Az államtitkárság javaslata szerint a gödöllői Szent István Egyetemhez csatolnák a Budapesti Corvinus Egyetem három karát is.  Tovább »

Feldarabolnak, összevonnak egyetemeket és főiskolákat a következő két évben. Térképen gyűjtöttük össze a változásokat.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem három budai kara januártól várhatóan a Szent István Egyetemhez kerül: a SZIE rektora szerint megőriznék és...  Tovább »

Feldarabolták a Corvinust, január 1-jétől a SZIE-hez tartozik a budai campus. A Nyugat-magyarországi Egyetem is elveszítette több karát.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X