Mit érzékelnek majd a Budapesti Corvinus Egyetem jelenlegi hallgatói az intézményt érintő változásokból? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A 2019-ben felvételizők még állami ösztöndíjas helyekre jelentkezhetnek majd, 2020-tól pedig indul a Corvinus-ösztöndíj – írja a Budapesti Corvinus...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A fáklyás felvonulás kedden lesz a Budapesti Corvinus Egyetem előtt.  Tovább »

Az átalakulás lehetőség arra, hogy a Corvinus világszínvonalú egyetemmé váljon – ezt írta közleményében a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói...  Tovább »

hirdetés

A Corvinus Egyetem új működési modelljéhez vezető folyamatot az egész magyarországi felsőoktatásra szükséges kiterjeszteni - erről az innovációs és...  Tovább »

Növelni szeretnék a fizetős hallgatók arányát az átalakuló Budapesti Corvinus Egyetemen, és számítanak a külföldi hallgatók számának emelkedésére is...  Tovább »

Folytatódik a pengeváltás a Corvinuson - Kiss Dávid HÖK-elnök reagált Rózsás Péter András gazdasági főigazgató nyilatkozatára.  Tovább »

Értelmezhetetlennek tartja Rózsás Péter András, a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági főigazgatója az intézmény...  Tovább »

Február óta várnak a kompenzációra azok az egyetemek, amelyek a vártnál 300-500 millió forinttal kevesebbet kaptak a hallgatói juttatásokra - van...  Tovább »

A korábbinál jóval kevesebb ösztöndíjat kapnak márciusban a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói, az Emberi...  Tovább »

Céges ösztöndíjakkal egészítené ki az oktatáspolitika által szűkre szabott hallgatói létszámot a Budapesti Corvinus...  Tovább »

Kompenzációs programot indít önköltséges hallgatóinak 2012 szeptemberétől a Budapesti Corvinus Egyetem – jelentette...  Tovább »

Kellemetlen meglepetés érte október végén a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) és több más felsőoktatási intézmény bölcsész-, közgazdaság- és...  Tovább »

A megszokottnál jóval alacsonyabb összegű ösztöndíjat kapnak ebben a félévben a Budapesti Corvinus Egyetem közgazdaságtudományi, társadalomtudományi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X