Október végén sok hallgató kapott Neptun-üzenetet a Budapesti Gazdasági Egyetemen arról, hogy be kell fizetnie a többszöri tantárgyfelvételi díjat.  Tovább »

"Nem láttad még a rektori irodát?! Most beleshetsz!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) az idei évi általános és pótfelvételi eljárás összesítése alapján 13 százalékkal több elsőéves hallgatót vett fel.  Tovább »

A BGE-re jelentkezők száma 1400 fővel, az első helyes jelentkezők száma pedig majdnem 600 fővel nőtt 2017-hez képest, ezzel az egyetem a negyedik...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen az egyetemista élet a BGE-n?  Tovább »

Érdekes kezdeményezéssel állt elő a Budapesti Gazdasági Egyetem óraadó oktatója, Hamburger Béla, aki két tankönyvet is közzétett teljesen ingyen egy...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Hol lazítanak két előadás között a BGE-s hallgatók?  Tovább »

A legszebb budapesti egyetemi épületet keressük: arra kértünk titeket hétfőn, áruljátok el, szerintetek melyik a legszebb fővárosi campus.  Tovább »

"A mai napon óriási megtiszteltetés érte a KVIK összes tanárát és hallgatóját, hiszen jelenleg is ők jelentik a legnagyobb biztonsági kockázatot a...  Tovább »

Átadták a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) új campusát a VIII. kerületi Berzsenyi Dániel utcában.  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében visszautasította a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája...  Tovább »

A HÖOK és a BGE HÖK úgy véli, hogy az egyetemen jogsértések történtek, ennek orvoslását orvoslására.  Tovább »

Jó hírünk van azoknak, akik a jégzajlás előtt szívesen tették meg a Batthyány tér és a Kossuth tér közötti rövid, de annál látványosabb utat hajóval.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X