Nincs baj a budafoki Budai Nagy Antal Gimnáziumban - legalábbis így véli Rétvári Bence államtitkár.  Tovább »

Tizenkét pedagógus, vagyis a tanári kar negyede mondott fel a budafoki Budai Nagy Antal Gimnáziumban – van olyan osztály, amely az osztályfőnökét...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A problémák nem is most, hanem még 2015-ben kezdődtek a budai gimnáziumban.  Tovább »

Elromlott kazán miatt küldték haza a diákokat a Budai Nagy Antal Gimnáziumból hétfőn.  Tovább »

hirdetés

Kilenc tanár távozott az új igazgató kinevezése óta a Budai Nagy Antal Gimnáziumból, ahol a szülők szerint kaotikus a helyzet.  Tovább »

Egy éve lett rosszul a diák, azóta 24 órás ellátásra szorul. Neki gyűjtenek a szülők.  Tovább »

Már több szülői testület is van az oktatás állapota miatt tiltakozók listáján.  Tovább »

Lassan tarthatatlanná válik a helyzet a Budai Nagy Antal Gimnáziumban, ahol már az első hónapban száznál több óra is elmaradt és kétszázat csak...  Tovább »

Nyílt levelet írt a szülőknek Budafok-Tétény fideszes képviselőcsoportja, akik szerint a szülők csak feszültséget keltenek és hazudnak a sajtónak.  Tovább »

Az új igazgató jószerével egy kérdésre sem tudott válaszolni, és még a polgármestert is meghívta a Budai Nagy Antal Gimnázium szülői választmányának...  Tovább »

A Budai Nagy Antal Gimnázium élére kinevezett új igazgató már a tanév első munkanapján megbukott, a tantestület ugyanis elutasította az éves...  Tovább »

Tovább gyűrűzik a botrány a Budai Nagy Antal Gimnázium igazgatóváltása körül.  Tovább »

Az Oktatói Hálózat Áder Jánoshoz fordult, hogy megakadályozzák a közszolgálati egyetem hatalmas előnyhöz juttatását, eközben átment az új...  Tovább »

Diákok, tanárok és szülők tüntettek tegnap a Budai Nagy Antal Gimnázium új igazgatója ellen.  Tovább »

Fokozódik a Budai Nagy Antal Gimnázium igazgatóváltása ügyében érezhető elégedetlenség, most már a szülők is kifejezték véleményüket – írta a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X