Miután első fokon, júniusban a magyar állam részben már pert vesztett Budaörs önkormányzatával szemben a települési iskolák átvételével kapcsolatos...  Tovább »

Az iskolaépületek államosítása után milliárdokat akart beszedni az állam Budaörstől. A város nem hagyta magát, százmilliókat nyert vissza.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Budafok-Tétény önkormányzata szeretné elérni, hogy július elsejével jöjjön létre egy dél-budapesti tankerületi központ, XXI.-XXII.-XXIII.  Tovább »

A budaörsi képviselő-testület szerdai ülésén "elvi nyilatkozatot" fogadott el, amelyben tiltakozik "a várost sújtó 2,3 milliárd forintnyi...  Tovább »

hirdetés

A budaörsi Illyés Gyula Gimnázium szervezett tüntetést tegnap este a teljes államosítás ellen.  Tovább »

Az iskolák működtetését is államosítják, ez viszont sokaknak nem tetszik.  Tovább »

Évente több mint 300 milliót fordított a budaörsi önkormányzat a helyi iskolákra, hogy a Klik ellátási hiányosságait pótolja - összegezhető...  Tovább »

A köznevelési törvény tárgyalásának elhalasztását, és köznevelési kerekasztal létrehozását követelik azok a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X