Már majdnem jót mondott a miniszter a társadalmi nemek mesterképzésről, de gyorsan pontosított.  Tovább »

Országos igazgatói konferenciát hívott össze jövő péntekre az emberi erőforrások minisztere az oktatásról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több oldalt egyszerűen átemelt más munkájából a balassagyarmati Fényes-Bók Szilvia, mikor megpályázta a Balassi Bálint Gimnázium igazgatói posztját.  Tovább »

Az emberi erőforrások minisztere szerint több lábra kell állítani a köznevelés rendszerét, vagyis a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ központja...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A diákolimpikonok felháborotak, hogy Balog Zoltán velük példálózva kampányolt a magyar oktatás minősége mellett, egyúttal megszólva a kockás inges...  Tovább »

Hazánkhoz képest Ghánának vagy Argentínának teljesen más szintről kell fejlesztenie az oktatási rendszere színvonalát – számukra is rengeteg...  Tovább »

Hetek óta rendszeresen a pedagógusok béremelését hozta fel válaszul a tanári tiltakozási hullámára a kormány és a Fidesz-KDNP, bár a tanárok 25...  Tovább »

A Klik működésével és a tanári adminisztrációval kapcsolatban számos problémás pontot megvitattak a Köznevelési kerekasztal szereplői, azonban a...  Tovább »

December 28-ig lehet konzisztóriumi tagokat javasolni Balog Zoltánnak.  Tovább »

Csúszik a diplomamentő program indulása, Balog Zoltán marad az emberierőforrás-miniszter, a Pedagógusok Szakszervezete pedig tudni akarja, kik...  Tovább »

A Kulturális Bizottság többsége támogatta Balog Zoltán jelölését az emberi erőforrások miniszterének posztjára a testület keddi ülésén.  Tovább »

Megalakult a felsőoktatási kerekasztal csütörtökön a fővárosban.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások miniszterével tárgyalt pénteken a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája.  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) ott lesz a jövő keddi egyeztetésen az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Komoly változás, egyfajta kultúraváltás előtt áll a köznevelés rendszere - hangsúlyozta az emberi erőforrások...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X