Hány napos lesz az idei őszi szünet? Itt vannak a dátumok.  Tovább »

Nem fejezték be augusztus végére az iskolafelújításokat, ezért országszerte tucatnyi általános iskolában kellett elhalasztani a tanévnyitót -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elkezdődött a tanév, már minden diák megkapta az órarendjét, amiből kiderül, hogy hány órát kell az iskolában tölteniük, mikor érnek haza, és milyen...  Tovább »

A győri Lukács Sándor Mechatronikai Szakgimnázium és Szakközépiskola Nao nevű humanoid robotjával nyitotta meg az idei országos szakképzési tanévet...  Tovább »

hirdetés

Hétfőn az ország összes általános iskolájában és középiskolájában megkezdődik a tanév.  Tovább »

Szeptember 3-án kezdődik a tanév, de milyen változásokra kell felkészülniük a középiskolásoknak?  Tovább »

Mikor kezdődik az első szemeszter Debrecenben, mikor lesz a vizsgaidőszak a Pannon Egyetemen vagy a Pécsi Tudományegyetemen?  Tovább »

Mikor kezdődik az őszi szünet, mikor lesznek hosszú hétvégék októberben és novemberben, és milyen szombati napokon kell majd iskolába menni?  Tovább »

Melyik egyetemen mikor kezdődik az első szemeszter, mikor lesz az őszi szünet, és mikor kezdődik a vizsgaidőszak?  Tovább »

Másfél hét múlva kezdődik a 2018/2019-es tanév, a diákok zömét azonban már most az érdekli, mikor lesz az őszi, a téli és a tavaszi szünet.  Tovább »

Hamarosan megkezdődik a 2018/19-es tanév. Lássuk, hogy milyen felmérések várnak a diákokra ebben a tanévben.  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Mikor lesz az őszi és a téli szünet, és mikor startol a középiskolai felvételi?  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018/2019-es tanév, melyik lesz az első tanítási nap?  Tovább »

Több mint kétezer pedagógust keresnek országszerte - legalábbis ennyi tanári, tanítói, óvodapedagógusi, gyógypedagógusi álláshirdetés van a...  Tovább »

Egy gyermek iskolakezdésére a szülők többsége 20 ezer forintnál többet költ a Regio Játékkereskedelmi Kft. friss kutatása szerint.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X