Hány napos lesz az idei őszi szünet? Itt vannak a dátumok.  Tovább »

Nem fejezték be augusztus végére az iskolafelújításokat, ezért országszerte tucatnyi általános iskolában kellett elhalasztani a tanévnyitót -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elkezdődött a tanév, már minden diák megkapta az órarendjét, amiből kiderül, hogy hány órát kell az iskolában tölteniük, mikor érnek haza, és milyen...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma üzent a tanévet kezdő tanároknak, tanítókat és óvodapedagógusoknak: szerintük a pedagógusok anyagi és szakmai...  Tovább »

hirdetés

A győri Lukács Sándor Mechatronikai Szakgimnázium és Szakközépiskola Nao nevű humanoid robotjával nyitotta meg az idei országos szakképzési tanévet...  Tovább »

Ne kérjék azt a gyerekektől, hogy a nyarukról meséljenek vagy írjanak, mert sok diáknak az a legjobb a nyárban, hogy vége - ez olvasható abban a...  Tovább »

Szeptember 3-án megkezdődik az új tanév, de a nyári szünet utolsó hetében is több fontos oktatási hírről számoltunk be, nyilvánosságra hozták...  Tovább »

Hétfőn az ország összes általános iskolájában és középiskolájában megkezdődik a tanév.  Tovább »

A kormány az oktatás tárgyi feltételeit folyamatosan javítja, az idei tanévben 190 milliárd forinttal többet költ erre a célra.  Tovább »

Rajtunk múlik, hogy hány különórára íratjuk be a gyermekünket, vagy hány fejlesztést applikálunk a gyermekünk gyermekkori életviteléhez.  Tovább »

Szeptember 3-án kezdődik a tanév, de milyen változásokra kell felkészülniük a középiskolásoknak?  Tovább »

Mikor kezdődik az első szemeszter Debrecenben, mikor lesz a vizsgaidőszak a Pannon Egyetemen vagy a Pécsi Tudományegyetemen?  Tovább »

Mikor kezdődik az őszi szünet, mikor lesznek hosszú hétvégék októberben és novemberben, és milyen szombati napokon kell majd iskolába menni?  Tovább »

Melyik egyetemen mikor kezdődik az első szemeszter, mikor lesz az őszi szünet, és mikor kezdődik a vizsgaidőszak?  Tovább »

Másfél hét múlva kezdődik a 2018/2019-es tanév, a diákok zömét azonban már most az érdekli, mikor lesz az őszi, a téli és a tavaszi szünet.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X