Az országos kompetenciamérés feladatlapjait idén is kitöltik a 6., 8. és 10. évfolyamosok.  Tovább »

Vége az első félévnek, közeledik a tavaszi érettségi időszak. Íme, a legfontosabb dátumok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elkezdődött a 2017/2018-as tanév második féléve. Meddig kell júniusban iskolába járni?  Tovább »

Mikor lesznek szombati tanítási és munkanapok 2018-ban? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemsokára vége a 2017/2018-as tanév első félévének. Mikor tudjátok meg a félévi eredményeket?  Tovább »

Több ezer diákot ért kellemes meglepetés: számos iskolában meghosszabbítják a téli szünetet néhány nappal, így az január első hetében is tart.  Tovább »

Néhány hét múlva vége az első félévnek, és kezdődik a mérések, érettségi vizsgák miatt jóval mozgalmasabb második félév.  Tovább »

Tisztában vagyunk azzal, hogy még a téli szünetre is várni kell pár napot, de van olyan Eduline-olvasó, aki már a tavaszi szünetet várja.  Tovább »

Mindössze négy munkanap esik az idei téli szünetre, amely december 23-án kezdődik.  Tovább »

Hamarosan eljön a téli szünet is, és egy ideig nem kell iskolába járni, csak pihenni. Pontosan mikor is lesz a téli szünet?  Tovább »

Alig ért véget az őszi szünet, már közeledik is a következő tanítási szünet - már csak másfél hónapot kell várni.  Tovább »

Mikor kezdődik, meddig tart az őszi szünet, és hány tanítás nélküli munkanapot adhatnak ki az iskolák egy tanévben?  Tovább »

A 2014-ben a magyar köznevelésben innovációnak számító témahetek népszerűsége minden évben növekszik - nyilatkozta Rétvári Bence, az Emberi...  Tovább »

Nem tetszik a nyári szünet lerövidítésének ötlete az eduline olvasóinak - legalábbis ez derül ki a kommentekből.  Tovább »

Hivatalos aláírásgyűjtésbe kezdene a nyári szünet lerövidítése ellen a Független Diákparlament, szerintük a tanév rendjének átalakítása tovább...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X