Péntektől életbe lép a tanítási időben érvényes menetrend a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Határidőre megérkeztek az iskolákba a tankönyvek, amelyeket több mint 1700 településre, mintegy 4100 iskolába szállítottak ki augusztusban - közölte...  Tovább »

Több mint másfél millió diák kezdi meg a 2017/2018-as tanévet szeptember 1-jén. Mutatjuk, melyik iskolatípusba hányan járnak ebben a tanévben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az idén is több tízezer forintba kerül a tanévkezdés, az áruházak polcai már július végén roskadásig megteltek taneszközökkel.  Tovább »

Mikor kezdődik, meddig tart a 2017-es őszi érettségi? Itt találjátok az írásbelik és a szóbelik időpontját.  Tovább »

Megjelent a 2017/2018-as tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet a Magyar Közlönyben, vagyis már hivatalos, mikor kezdődik a tanév, mikor lesz az...  Tovább »

Ha el tudnak indítani egy tömeges, országos táboroztatási programot, azzal kiegészülhet a tanév - válaszolta Maruzsa Zoltán köznevelési helyettes...  Tovább »

Hogyan fog kinézni a 2017/2018-as tanév első féléve? Mutatjuk a legfontosabb dátumokat a tanév rendjéről szóló rendelettervezet alapján.  Tovább »

A 2017/2018-as tanév munkanapjait, munkaszüneti napjait és tanítási szüneteit szedtük össze, hogy megkönnyítsük a kirándulások és a családi nyaralás...  Tovább »

Már lehet tervezgetni az őszi és a téli családi kiruccanásokat, megvannak a tanítási szünetek várható dátumai.  Tovább »

Milyen szakmákban van munkaerőhiány Győr-Moson-Sopron megyében? Megjelent a 2017/2018-as tanév hiány-szakképesítéseinek listája.  Tovább »

Milyen szakmákban van munkaerőhiány Hajdú-Bihar megyében? Megjelent a 2017/2018-as tanév hiány-szakképesítéseinek listája.  Tovább »

Milyen szakmákban van munkaerőhiány Baranya megyében? Megjelent a 2017/2018-as tanév hiány-szakképesítéseinek listája.  Tovább »

Milyen szakmákban van munkaerőhiány Bács-Kiskun megyében? Megjelent a 2017/2018-as tanév hiány-szakképesítéseinek listája.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X