A középszintű feladatsor javítókulcsa után az emelt szintű törtiérettségi hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű történelemérettségi feladatsorát és hivatalos javítókulcsát az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Itt találjátok a középszintű történelemérettségi esszéfeladatainak megoldását - a javaslatokat a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

Tizenegykor ért véget a középszintű történelemérettségi, itt megnézhetitek a feladatsor első részét és a nem hivatalos javítókulcsot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A középszintű matekérettségi megoldása után az emelt szintű írásbeli hivatalos javítókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatala a keddi matekérettségi feladatsorát és a hivatalos javítókulcsot - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

Százból kilenc pontot általános iskolai tudással is meg lehetett szerezni az idei középszintű matekérettségin, az ötöshöz viszont alaposabb...  Tovább »

A diákok könnyűnek, a szülők viszont zavarosnak nevezték az idei középszintű matekérettségit.  Tovább »

Exponenciális és törtes egyenlet, geometria, halmaz és statisztikai feladat is van a középszintű matekérettségi második felében - itt nézhetitek meg...  Tovább »

Tizenegy órakor ért véget a középszintű matekérettségi - itt találjátok a feladatsor első, rövid kérdésekből álló részének a matekmindenkinek.  Tovább »

Exponenciális és törtes egyenlet, geometria, halmaz és statisztikai feladat is van a középszintű matematikaérettségi...  Tovább »

Százalékszámítás, trigonometrikus függvények, kombinatorika és gyökös egyenletek - ezek a témakörök is szerepelnek a...  Tovább »

Kedden reggel 8-kor startol a matekérettségi - itt minden friss infót megtaláltok, az eduline-nal folyamatosan figyelemmel követhetitek az...  Tovább »

Délben ért véget a középszintű magyarérettségi - itt találjátok a szövegértési feladatsor szaktanár által kidolgozott, nem hivatalos megoldásait.  Tovább »

A középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását itt nézhetitek meg.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X