Elkezdődött a 2017/2018-as tanév második féléve. Meddig kell júniusban iskolába járni?  Tovább »

Tíz- és negyvenezer forint között már lehet találni egyhetes tábort az őszi iskolai szünetre - mondta az InfoRádióban a Táborfigyelő.hu vezetője.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az őszi szünetre is igényelhetik a rászoruló családok a napi egyszeri ingyenes melegétel-ellátást gyermekeiknek - közölte az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Mikor kezdődik, meddig tart az őszi szünet, és hány tanítás nélküli munkanapot adhatnak ki az iskolák egy tanévben?  Tovább »

hirdetés

Összegyűjtöttük a legfontosabb dátumokat: ezeket érdemes észben tartani a következő hetekben.  Tovább »

Mikor lesz az őszi szünet, mikor kezdődik az idei őszi érettségi, és mikor kell átállítani az órákat? Az összes fontos őszi dátum egy helyen.  Tovább »

Még véget sem ért a nyári szünet, de a diákok már a következő tanítás nélküli időszakot várják: az őszi szünetet. Mikor is lesz?  Tovább »

Mit gondolnak az eduline-olvasók a nyári szünet lerövidítéséről?  Tovább »

Lassan (vagy nem is annyira lassan) közeledik a tanév első napja. Mikor kezdődik, meddig tart a 2017/2018-as tanév első féléve?  Tovább »

Megjelent a 2017/2018-as tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet a Magyar Közlönyben, vagyis már hivatalos, mikor kezdődik a tanév, mikor lesz az...  Tovább »

Már most tervezitek az őszi és a téli családi kiruccanásokat? Mutatjuk, mikor lesznek szünetek a következő tanévben.  Tovább »

Már lehet tervezgetni az őszi és a téli családi kiruccanásokat, megvannak a tanítási szünetek várható dátumai.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X