Fontos dátumok következnek, ezekre kell odafigyelni októberben, novemberben.  Tovább »

Hamarosan kezdődik a 2018/2019-es tanév első tanítási szünete – meddig tart az őszi szünet?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tegnap véget ért a közel két és fél hónapos nyári vakáció, ma pedig megkezdődik a 2018/2019-es tanév csaknem másfél millió általános és középiskolás...  Tovább »

Hétfőn az ország összes általános iskolájában és középiskolájában megkezdődik a tanév.  Tovább »

hirdetés

Mikor kezdődik az első szemeszter Debrecenben, mikor lesz a vizsgaidőszak a Pannon Egyetemen vagy a Pécsi Tudományegyetemen?  Tovább »

Melyik egyetemen mikor kezdődik az első szemeszter, mikor lesz az őszi szünet, és mikor kezdődik a vizsgaidőszak?  Tovább »

Másfél hét múlva kezdődik a 2018/2019-es tanév, a diákok zömét azonban már most az érdekli, mikor lesz az őszi, a téli és a tavaszi szünet.  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Mikor lesz az őszi és a téli szünet, és mikor startol a középiskolai felvételi?  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Mikor lesz az őszi és a téli szünet, és mikor startol a középiskolai felvételi?  Tovább »

Mikor kezdődik az idei őszi szünet? Mutatjuk a 2018/2019-es tanév egyik (diákok szerint) legfontosabb dátumát.  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018/2019-es tanév? Mikor lesznek az iskolai szünetek, a fontos felmérések, az őszi és a tavaszi érettségi?  Tovább »

Elkezdődött a 2017/2018-as tanév második féléve. Meddig kell júniusban iskolába járni?  Tovább »

Tíz- és negyvenezer forint között már lehet találni egyhetes tábort az őszi iskolai szünetre - mondta az InfoRádióban a Táborfigyelő.hu vezetője.  Tovább »

Pénztárcabarát programot ajánlunk az őszi szünetre: halloween-programokat szervez a Fővárosi Állat- és Növénykert, amelyet ebben az időszakban a 14...  Tovább »

Az őszi szünetre is igényelhetik a rászoruló családok a napi egyszeri ingyenes melegétel-ellátást gyermekeiknek - közölte az Emberi Erőforrások...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X