Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségire: ha még nem töltöttétek ki a jelentkezési lapot, de szeretnétek egy vagy több tárgyból...  Tovább »

Itt találjátok a 2018-as őszi érettségi jelentkezési lapját, szeptember 5-ig kell eldöntenetek, szeretnétek-e októberben-novemberben érettségizni...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeptember 5-ig jelentkezhettek a 2018-as októberi-novemberi érettségi vizsgákra, az Oktatási Hivatal pedig már nyilvánosságra hozta a...  Tovább »

Szeptember 5-ig jelentkezhettek a 2017-es őszi érettségire - közölte oldalán az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hogyan kell jelentkezni a 2017-es őszi érettségire? Meddig és hol kell leadni a jelentkezési lapot? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szeptember 5-ig jelentkezhettek a 2017-es őszi érettségire - közölte oldalán az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Milyen tantárgyakból jelentkezhettek emelt szintű érettségire? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szeptember 5-ig jelentkezhettek a 2013-as őszi érettségi vizsgákra - összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a jelentkezésről, a...  Tovább »

Rizikós-e újabb érettségit tenni ősszel, ha a májusi rosszul sikerült? Ronthattok-e az eredményeteken?  Tovább »

A középiskolákban vagy a kormányhivatalokban kell jelentkezni az idei őszi érettségire? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Október 12-én kezdődik az idei őszi érettségi - de vajon lehet-e még jelentkezni a vizsgákra? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségire, az október-novemberi időszakban nemcsak a tavaszi sikertelen...  Tovább »

Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az idei őszi érettségire - októberben és novemberben minden tantárgyból, mindkét...  Tovább »

Már csak két hétig lehet jelentkezni az őszi érettségire, ezért összeszedtük, mit érdemes tudni a vizsgatípusokról, a választható tárgyakról és a...  Tovább »

Hétfőig lehet jelentkezni az őszi érettségi vizsgákra, a jelenlegi rendszerben az október-novemberi időszakban nemcsak a tavaszi sikertelen vizsgák...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X