Három különböző témakört érintő helyesírási kvízt ajánlunk ma nektek.  Tovább »

Arra voltunk kíváncsiak, melyek azok a kifejezések, amelyeknek az írásmódjával nemcsak a diákoknak, hanem a felnőtteknek is meggyűlik a bajuk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb helyesírási tesztet ajánlunk nektek - két perc alatt kitölthetitek a feladatsort, így ellenőrizve saját tudásotokat.  Tovább »

Harminckét év után új helyesírási szabályokat kell megjegyezni - A magyar helyesírás szabályai 12.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sikerült már megjegyezni az új helyesírási szabályokat? Most tesztelhetitek a tudásotokat - tíz kérdés vár rátok.  Tovább »

Vajon mennyire tudtok helyesen írni - a szeptember elején bemutatott új helyesírási szabályok szerint?  Tovább »

Alapvető változásokat nem, finomításokat tartalmaz, és alapvetően megengedő szemléletű az új helyesírási szabályzat - mondta Proszéky Gábor, a...  Tovább »

Még mindig nem lehet tudni, mikor hozzák nyilvánosságra az új helyesírási szabályzatot, néhány változás azonban már most biztosnak tűnik.  Tovább »

Azt már régóta tudjuk, hogy változik a helyesírási szabályzat, de a módosításokat egyelőre nem hozták nyilvánosságra, ahogy azt sem, hogy mikor...  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X