Szeptemberben kezditek az egyetemet? Fontos, hogy tudjátok: az elsőéves hallgatók még nem kaphatnak tanulmányi ösztöndíjat.  Tovább »

Kilencedik alkalommal hirdetik meg a Budapest Ösztöndíj Programot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen speciális ösztöndíjakra pályázhatnak egyetemisták és főiskolások?  Tovább »

A Klebelsberg Központ az idei tanévben is meghirdette a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Programot, amelyre idén először a gyógypedagógus-képzésben...  Tovább »

hirdetés

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ az idei tanévben is meghirdeti a pedagógus-utánpótlás biztosítását segítő pályázatot, a Klebelsberg Képzési...  Tovább »

Köztársasági ösztöndíj, Bursa Hungarica, szociális és tanulmányi ösztöndíj - összegyűjtöttük, kik pályázhatnak az egyes felsőoktatási ösztöndíjakra...  Tovább »

Immár hárommilliónál többen vették igénybe az Erasmus ösztöndíjat az uniós felsőoktatási-továbbképzési, illetve...  Tovább »

A közigazgatási pálya a piacképes tudással rendelkező, nyelveket beszélő, külföldi tapasztalatot szerzett fiatalok...  Tovább »

Március 22-ig jelentkezhettek egy hónapos görögországi nyári egyetemre, bölcsészettudományi képzési területen.  Tovább »

A részösztöndíjas és az önköltséges képzésre felvételiző, illetve a már tanulmányaikat folytató legkiválóbb...  Tovább »

Változtattak a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj feltételein: a 2012-es programra nem pályázhatnak kormánytisztviselői jogviszonyban állók.  Tovább »

Szeptember első hetében megkezdik külföldi munkájukat a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj Program résztvevői.  Tovább »

Harminchét roma származású szakember is lehetőséget kapott a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj Programban való részvételre - mondta el Navracsics Tibor...  Tovább »

A nemzetgazdasági, a közigazgatási és igazságügyi, valamint a nemzeti erőforrás tárcánál kap helyet a legtöbb közigazgatási ösztöndíjas – áll a...  Tovább »

Eddig 166 fiatal jelentkezett a múlt hétvégén tartott kormányzati karrierexpón meghirdetett Magyar Közigazgatási Ösztöndíj Programra, a jelentkezés...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X