Hány pontot ér az írásbeli és a szóbeli a 2018-as tavaszi érettségin?  Tovább »

Megyei vagy fővárosi kormányhivatalban jelentkeztetek az érettségire? Mutatjuk, hogy hol és mikor nézhetitek meg a kijavított írásbeliket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hiánypótlással töltitek fel a nyelvvizsgátokat vagy akár az OKJ-bizonyítványotokat?  Tovább »

Hogyan és mikor tehettek észrevételt az érettségi javításával kapcsolatban? Fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Mikor nézhetitek meg az írásbeliteket, és milyen szabályok vonatkoznak a vizsgadolgozatok megtekintésére? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor nézhetitek meg az írásbeliteket, és milyen szabályok vonatkoznak a vizsgadolgozatok megtekintésére? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan és mikor tehettek észrevételt az írásbeli érettségi javításával kapcsolatban? Fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ha időről időre eszetekbe jut a rohamosan közeledő érettségi, akkor ismételjük újra: ezek az idei vizsgaidőpontok.  Tovább »

Végzős középiskolások vagytok, ezért időről időre eszetekbe jut a rohamosan közeledő 2018-as érettségi? Íme, a vizsgaidőpontok.  Tovább »

Ma reggel megkezdődik a 2017-es őszi érettségi, az írásbelik október 27-ig, a szóbeli vizsgák egészen november végéig tartanak.  Tovább »

Pénteken a nemzetiségi nyelv és irodalom írásbelivel kezdődik a 2017-es őszi érettségi, összesen 8076-an vizsgáznak a következő hetekben.  Tovább »

Fontos vizsga vár több ezer diákra, másfél hét múlva kezdődik az idei őszi érettségi.  Tovább »

Hány pontot ér az írásbeli és a szóbeli a 2017-es tavaszi érettségin?  Tovább »

Pár nap múlva múlva már megnézhetitek a kijavított érettségi feladatlapokat, de mi a teendő, ha hibát fedeztek fel a javításban?  Tovább »

Ma zárulnak az idei tavaszi írásbeli érettségik, a diákok délelőtt különböző idegen nyelvekből, délután pedig további központi követelményekre épülő...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X