Végzős középiskolások vagytok, ezért időről időre eszetekbe jut a rohamosan közeledő 2018-as érettségi? Íme, a vizsgaidőpontok.  Tovább »

Ma reggel megkezdődik a 2017-es őszi érettségi, az írásbelik október 27-ig, a szóbeli vizsgák egészen november végéig tartanak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pénteken a nemzetiségi nyelv és irodalom írásbelivel kezdődik a 2017-es őszi érettségi, összesen 8076-an vizsgáznak a következő hetekben.  Tovább »

Fontos vizsga vár több ezer diákra, másfél hét múlva kezdődik az idei őszi érettségi.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hány pontot ér az írásbeli és a szóbeli a 2017-es tavaszi érettségin?  Tovább »

Pár nap múlva múlva már megnézhetitek a kijavított érettségi feladatlapokat, de mi a teendő, ha hibát fedeztek fel a javításban?  Tovább »

Ma zárulnak az idei tavaszi írásbeli érettségik, a diákok délelőtt különböző idegen nyelvekből, délután pedig további központi követelményekre épülő...  Tovább »

Szerda reggel a franciavizsgával folytatódik az érettségi harmadik hete - az eduline-on megtaláljátok a legfrissebb infókat, diákokat és tanárokat...  Tovább »

Mikor tudják meg az érettségizők, hány pontot szereztek az írásbeli vizsgákon? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor nézhettek bele a feladatlapotok javításába, és hogyan jelezhetitek, ha elszámoltak valamit? Itt vannak a legfontosabb infók.  Tovább »

Hétfőtől újabb írásbeli vizsgák várnak az érettségizőkre. Ma a nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbelijét tartják.  Tovább »

Kedden kiderül, ki hány pontot szerzett az emelt szintű írásbeli érettségin.  Tovább »

Sikeresen befejeződtek az írásbeli érettségik, 16 nap alatt 1.190 helyszínen mintegy 117.  Tovább »

Egy-két hét múlva már megnézhetitek a kijavított érettségi feladatlapokat, de mi a teendő, ha hibát fedeztek fel a javításban?  Tovább »

Mikor lehet megnézni a kijavított érettségi feladatsorokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X