Hiánypótlással töltitek fel a nyelvvizsgátokat vagy akár az OKJ-bizonyítványotokat?  Tovább »

Hogyan és mikor tehettek észrevételt az érettségi javításával kapcsolatban? Fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor nézhetitek meg az írásbeliteket, és milyen szabályok vonatkoznak a vizsgadolgozatok megtekintésére? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Megviselt benneteket az elmúlt pár nap? Nem csoda. Ha szeretnétek kiengedni a fáradt gőzt, ajánlunk egy-két afterpartit, szórakozóhelyet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A középszintű magyarérettségi írásbelijén összesen 100 pont lehet szerezni. De hogyan oszlik meg ez a pontszám feladatonként?  Tovább »

Idén 45 fogvatartott készült fel az érettségi vizsgákra a büntetés-végrehajtási intézetekben - közölte az MTI.  Tovább »

Milyen részekből áll a középszintű angolérettségi? Mennyi idő van egy-egy feladattípusra? Hány pontot lehet szerezni?  Tovább »

Mikor nézhetitek meg az írásbeliteket, és milyen szabályok vonatkoznak a vizsgadolgozatok megtekintésére? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan és mikor tehettek észrevételt az írásbeli érettségi javításával kapcsolatban? Fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor és kinek kell fizetnie az érettségi vizsgáért?  Tovább »

Milyen részekből áll az angolérettségi? Mennyi idő van egy-egy feladattípusra? Hány pontot lehet kapni összesen?  Tovább »

Milyen lesz az idei középszintű magyarérettségi? Hány pontot lehet szerezni? Mennyi idő lesz az írásbelire? Utánajártunk.  Tovább »

Mennyit kell fizetniük a 2018-as érettségiért azoknak, akik már korábban befejezték a középiskolát, de az egyetemi-főiskolai felvételi miatt egy...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az emelt szinten választható érettségi tárgyak 2018-as listáját az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Vannak olyan hibák, amiket még a legjobbak is elkövethetnek, de ki lehet őket küszöbölni, ha odafigyel az ember.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X