Mennyit kell fizetniük a 2018-as érettségiért azoknak, akik már korábban befejezték a középiskolát, de az egyetemi-főiskolai felvételi miatt egy...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az emelt szinten választható érettségi tárgyak 2018-as listáját az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vannak olyan hibák, amiket még a legjobbak is elkövethetnek, de ki lehet őket küszöbölni, ha odafigyel az ember.  Tovább »

Befejeződtek az írásbeli érettségik, a vizsgák következő állomásaként június 8-án megkezdődnek az emelt szintű szóbelik - közölte az Oktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Reggel nyolckor kezdődik a történelemérettségi, amelynek a feladatsora mind közép-, mind emelt szinten változott.  Tovább »

Gyakorlatilag minden létező vizsgát kamerákkal rögzítene az MSZOE.  Tovább »

Sokat számít az önismeret abban, hogy mennyire képesek kezelni a stresszt az emberek - mondta Földi Rita klinikai szakpszichológus szombat reggel az...  Tovább »

Idén először minden végzős szakgimnazistának kötelező szakmai tárgyból érettségiznie - hogy könnyebb legyen a felkészülés, mutatunk...  Tovább »

Megjöttek a legfrissebb adatok az Oktatási Hivataltól.  Tovább »

Pár hét, és elkezdődik a végzős gimnazisták legnagyobb megmérettetése, az érettségi.  Tovább »

Miért kell érettségizni 18 évesen? Honnan jött a záróvizsga ötlete, és miért nem érettségizhettek az 1900-as évekig a nők?  Tovább »

Ma kezdődnek a középszintű szóbeli érettségik.  Tovább »

Elindult az őszi érettségi, holnaptól jönnek a legfontosabb vizsgák. Megmutatjuk, mire kell figyelni, ha a felvételi esélyeidet latolgatod.  Tovább »

Adunk néhány hasznos tippet, hogyan állj neki egy írásbeli feladatlapnak. Hétfőn folytatódik a pénteken kezdődött őszi érettségi.  Tovább »

Bemutatták azt a szoftvert, amivel a diákok az első informatikai szakmai érettségin vizsgáznak 2017-ben.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X