A magyar iskolarendszer még ma is nagyon erősen egy igen nagy tömegű, minden tanuló számára közös, akadémikus jellegű, erősen kanonizált műveltség...  Tovább »

Minden bölcsészettudományi és társadalomtudományi szakhoz kötelező egy emelt szintű érettségi a 2019-es felvételin is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még mindig várnak rátok szóbeli vizsgák? Összegyűjtöttünk néhány tippet az érettségire. Így menjetek biztosra az utolsó hajrában.  Tovább »

Az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák már megkezdődtek, de mikor kerülnek sorra azok a diákok, akik középszinten vizsgáznak?  Tovább »

hirdetés

Szakemberként régóta mondogatjuk egymásnak a kollégákkal, hogy az érettségi felett jelen formájában eljárt az idő.  Tovább »

Hamarosan megkezdődnek az érettségi időszak szóbeli vizsgái. Összegyűjtöttük a tipikus vizsgázókat, közülük biztosan jó néhánnyal találkoztatok már.  Tovább »

Közzétette a közép- és emelt szintű olaszérettségi javítókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Milyen részekből áll a szóbeli olaszérettségi? Itt találjátok a legfontosabb infókat.  Tovább »

Ilyen volt a mai olaszérettségi, most megnézhetitek, hogy milyen feladatokat kaptak a mai középszinten a vizsgázó diákok.  Tovább »

Most megnézhetitek, hogy milyen feladatokat kaptak a mai középszintű olaszérettségin a vizsgázó diákok.  Tovább »

Véget ért a mai olaszérettségi is, ezekkel a feladatokkal kellett a mai vizsgán megküzdeni a diákoknak. Ilyen volt a szövegértési feladatsor.  Tovább »

Ma reggel az olaszérettségivel zárul az idei szezon. A diákok négy szöveget kaptak az írásbeli első, szövegértési feladatsorában.  Tovább »

Hiánypótlással töltitek fel a nyelvvizsgátokat vagy akár az OKJ-bizonyítványotokat?  Tovább »

Hogyan és mikor tehettek észrevételt az érettségi javításával kapcsolatban? Fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor nézhetitek meg az írásbeliteket, és milyen szabályok vonatkoznak a vizsgadolgozatok megtekintésére? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X