Október 15-én a magyar nyelv és irodalom és a magyar mint idegen nyelv írásbeli vizsgáival kezdődik az őszi érettségi.  Tovább »

Nem változtatna az érettségi vizsgák beosztásán az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) - derül ki a tárca parlamenti államtitkárának válaszából.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:  Tovább »

Aki az érettségi kezdetéig nem teljesíti az ötven óra közösségi szolgálatot, egyetlen tárgyból sem tehet vizsgát - hívta fel az Oktatási Hivatal az...  Tovább »

hirdetés

Néhány nap múlva kezdődik az érettségi szezon, itt találjátok az írásbeli vizsgák időpontját.  Tovább »

Ha időről időre eszetekbe jut a rohamosan közeledő érettségi, akkor ismételjük újra: ezek az idei vizsgaidőpontok.  Tovább »

Vészesen közeleg az érettségi, egyre több végzős kezd el izgulni a vizsgák miatt. Mi az, amit ilyenkor nem érdemes mondani nekik? Mutatjuk.  Tovább »

Csütörtökig jelentkezhetnek a diákok a május-júniusi érettségi vizsgákra - közölte az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Várhatóan február közepéig lehet jelentkezni a 2018-as érettségire - de milyen tantárgyak közül választhatnak azok, akik emelt szinten vizsgáznának?  Tovább »

Végzős középiskolások vagytok, ezért időről időre eszetekbe jut a rohamosan közeledő 2018-as érettségi? Íme, a vizsgaidőpontok.  Tovább »

Fontos kérdés, ha az őszi érettségi időszakra készültök. Kinek kell fizetnie a vizsgákért, és mennyit?  Tovább »

Már nincs sok hátra a megpróbáltatásokból, nemsokára mindenkinek eljön a nyári szünet és a pihenés időszaka. Ez az idei érettségi utolsó hete:  Tovább »

Ma a horvát, német, szerb és szlovák nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival megkezdődik a 2016/2017.  Tovább »

Aki az érettségi kezdetéig nem teljesíti az ötven óra közösségi szolgálatot, egyetlen tárgyból sem tehet vizsgát - hívta fel az Oktatási Hivatal az...  Tovább »

Mikor kezdődnek, meddig tartanak a 2017-es tavaszi érettségi vizsgák? Itt az összes dátumot megtalálhatjátok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X