Nyilvánosságra hozta a szakmai érettségik feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Tavaly volt először kötelező a szakgimnáziumi végzősöknek szakmai érettségi vizsgát tenni. Ezt gondolják a vizsgázók az idei szakmai érettségikről:  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tavaly volt először kötelező a szakgimnáziumokban a szakmai érettségi vizsga. A diákokra holnap is komoly feladat vár.  Tovább »

Tavaly volt először kötelező a szakgimnáziumi végzősöknek szakmai érettségi vizsgát tenni, az írásbeli körül hatalmas botrány alakult ki, a diákok...  Tovább »

hirdetés

A szakgimnáziumi képzés rugalmasságának növelését és a szakmai képzési tartalom egy részének választhatóvá tételét célozza az a nemzeti köznevelési...  Tovább »

Milyen idei változásokra kell mindenképpen érdemes odafigyelni a felkészülés és az érettségi közben?  Tovább »

Az idén jóval kevesebb tárgyból érettségizhetnek a végzős középiskolások: mi lesz azokkal, akik művészeti tárgyakból vizsgáznának?  Tovább »

A 2014/2015-ös tanévben is változnak az érettségi szabályai - huszonnégy egyedileg akkreditált tárgyat törölnek az érettségi vizsgatárgyak listájáról.  Tovább »

Szigorítottak az előrehozott érettségi szabályain, több szakhoz kell emelt szintű érettségi, kevesebb tantárgyból lehet vizsgázni - így változnak az...  Tovább »

Kiderítettük, mennyit költene a kormány a hallgatói szerződések megkötésére és nyilvántartására, utánajártunk, mennyivel drágulnak 2013-tól az OKJ-s...  Tovább »

Idén is módosítottak az érettségi és a felvételi szabályain: többet ér az emelt szintű vizsga, de kevesebb tantárgy közül lehet választani.  Tovább »

Rossz hír a középiskolásoknak: nem biztos, hogy 2013 után is ingyenes marad az érettségi.  Tovább »

Jó döntésnek tartja a természettudományi érettségi kötelezővé tételét, de a tizenöt éves korig tartó tankötelezettséggel nem ért egyet Pálinkás...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X