Az érettségi és a vizsgaidőszak mindenki számára kimerítő: utánajártunk, mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás.  Tovább »

Belevetnétek magatokat a tanulásba, de valahogy nem tudtok koncentrálni, vagy nem tartjátok elég hatékonynak a tételek átnézését?  Tovább »

Az Eduline szerkesztősége már túl van az érettségin, de az emlékeink intenzíven megmaradtak.  Tovább »

hirdetés

Milyen tételsorból kell felkészülni a szóbeli töriérettségire? Lehet-e használni a történelmi atlaszt? Mi alapján pontozzák a feleletet a tanárok?  Tovább »

Csütörtökön délelőtt a kémiaérettségivel folytatódik az érettségi szezon, összegyűjtöttük, milyen feladatokra számíthattok, és mit vihettek be...  Tovább »

Csütörtökön jön a kémiaérettségi, itt vannak az elmúlt évek emelt szintű feladatsorai és hivatalos megoldókulcsai a gyakorláshoz.  Tovább »

Csütörtökön kémiával folytatódik az idei érettségi szezon.  Tovább »

Hogyan érdemes felkészülni a pénteki németérettségire? Miért érdemes vázlatot írni, mielőtt nekikezdtek az íráskészséget tesztelő feladatsornak?  Tovább »

A németérettségi lesz az utolsó vizsga a héten: összegyűjtöttük az elmúlt évek feladatsorait azoknak, akik ma este még gyakorolnának egy kicsit.  Tovább »

Pénteken a németvizsgával zárul a tavaszi érettségi szezon első hete.  Tovább »

Már nincs visszaút - néhány óra múlva kezdődik az érettségi.  Tovább »

Hétfőn a magyarérettségivel kezdődik az érettségi szezon. Mire kell odafigyelni az írásbelin? Milyen hibákkal veszíthetitek a legtöbb pontot?  Tovább »

Mi történik, ha a rosszul sikerült írásbeli után úgy döntötök, nem mentek el a szóbelire? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan lehet jól beosztani a tanulásra szánt időt az érettségi vagy az egyetemi vizsgák előtt? Hogyan lehet legyőzni a lámpalázat?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X