Holnap sok diákra nagy nap vár. Mit, hogyan és mikor csináljatok, hogy a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból?  Tovább »

Nem mindig jó, ha az utolsó pillanatig tanultok: ha kifáradtok, akkor a nagy napon nem fogtok jól teljesíteni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vészesen közeledik az érettségi, ezért összeszedtünk nektek pár tippet, amit érdemes megfogadni.  Tovább »

Hogyan készülhettek a hosszú hétvégén a magyar-, a matek- és a töriérettségire?  Tovább »

hirdetés

Nehezen tudjátok magatokat rávenni a tanulásra, hiába közeledik az érettségi? Adunk néhány tanulási tippet.  Tovább »

Milyen hibákat követnek el a leggyakrabban a diákok a matekérettségin?  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

Idén május 7-én, a magyar írásbelivel veszi kezdetét az érettségi szezon, vagyis alig néhány hét maradt hátra a középiskolásoknak a felkészülésre.  Tovább »

Néhányan nehezen tudnak lemondani a kávé adta szuperképességekről főleg a vizsgaidőszak alatt, de azt fontos tudni, hogy sok más élénkítő itallal is...  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

Mivel lehet könnyebbé tenni a vizsgaidőszakot vagy az érettségit?  Tovább »

Pénteken tartják a kémiaérettségit, ideje felkészülni lélekben is rá.  Tovább »

Reggel nyolckor kezdődik a történelemérettségi, amelynek a feladatsora mind közép-, mind emelt szinten változott.  Tovább »

Mik azok a tippek, amik segítenek, hogy tökéletes töriérettségit írj? Nasli Ádám, a Studium Generale történelem szekciójának vezetőjét kérdeztük.  Tovább »

Az érettségi és a vizsgaidőszak mindenki számára kimerítő: utánajártunk, mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X