Milyen segédeszközöket lehet használni a magyar-, a töri- vagy éppen a matekérettségin?  Tovább »

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az országgyűlés kulturális bizottsága előtt számol be múlt évi tevékenységéről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta az emelt szinten választható érettségi tárgyak 2018-as listáját az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Elkésni, puskázni, félvállról venni az egészet? Egyiket sem érdemes - az érettségi fontos záróvizsgája a középiskolának.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

El szeretnék érni, hogy a kormány vonja vissza az elsietett érettségi szabálymódosításokat.  Tovább »

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2017-től több tantárgyból változnak az érettségi követelményei.  Tovább »

Ha már nincs tanulói jogviszonyotok, de , akkor 17-28 ezer forintot kell fizetnetek tantárgyanként.  Tovább »

Ha már nincs tanulói jogviszonyotok, akkor tantárgyanként 16-26 ezer forintot kell fizetnetek az érettségi vizsgákért.  Tovább »

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a tavaszi érettségiről: mikor kezdődnek a vizsgák, milyen tárgyakból tehettek emelt szintű érettségit?  Tovább »

2017-re is több ponton változnak az érettségi szabályai. Összegyűjtöttük, miben változott és változik az elkövetkezendő években az érettségi.  Tovább »

Hány pontért jár ötös a középszintű és az emelt szintű érettségin, illetve hogyan kell elérnetek a kettes alsó ponthatárát?  Tovább »

Az Oktatási Hivatal felhívta a figyelmünket arra, hogy 2017-től is lesz változás az érettségi szabályában. Megmutatjuk a legfontosabb információkat.  Tovább »

Szigorították az előrehozott és az emelt szintű érettségi szabályait, kötelező az önkénteskedés és a szakmai érettségi.  Tovább »

Milyen érettségi vizsgát tehetnek azok, akik már befejezték középiskolai tanulmányaikat, és érettségi bizonyítványukat is megszerezték?  Tovább »

Mikor kezdődnek a vizsgák? Milyen tárgyakból lehet emelt szinten érettségizni?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X