Elkésni, puskázni, félvállról venni az egészet? Egyiket sem érdemes - az érettségi fontos záróvizsgája a középiskolának.  Tovább »

Most zajlik az egyetemi felvételi Kínában, a csalások miatt egyre modernebb eszközökhöz nyúlnak a szervezők.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Puskázni az írásbeli vizsgán? Hamarabb beadni a kitöltött feladatsorokat? Túl későn indulni az írásbeli vizsgára?  Tovább »

Tizenkilenc éves lánya helyett akarta megírni az angolérettségit egy 52 éves nő Párizsban, de lebukott - közölték...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elcserélt tételek, lefizetett tanárok, puskázó diákok - tavaly minden iskolában probléma nélkül zajlott a tavaszi érettségi, korábban azonban az...  Tovább »

Négyjegyű függvénytáblázat, helyesírási szabályzat, történelmi és földrajzi atlasz – ezek nélkül nem érdemes elindulni az érettségire, egy-egy...  Tovább »

Ahelyett, hogy a feladatokra koncentrálna, egyre több érettségiző irkál obszcén megjegyzéseket vagy rajzol sértő...  Tovább »

Kétszáznegyven diákot zártak ki a romániai pótérettségiről puskázás miatt - pedig az írásbelik csak hétfő óta tartanak.  Tovább »

Mégis elmehet a pótérettségire az a Hunyad megyei középiskolás, akit júniusban azért zártak ki a vizsgáról, mert mobiltelefont találtak nála.  Tovább »

Az augusztus végén kezdődő őszi érettségi időszakra is kamerákat szerelnek fel a romániai vizsgaközpontokban, adta hírül a paprikaradio.ro.  Tovább »

Huszonkét tanárt tiltottak el a vizsgaszervezési feladatoktól egy algyógyi és egy szászvárosi középiskolában, ahol több mint száztíz diákot zártak...  Tovább »

Bűnügyi vizsgálatot indítottak a Hunyad megyei törvényszék ügyészei az írásbeli érettségin elkövetett szabálytalanságok miatt.  Tovább »

Nyomozás indult egy romániai középiskolai tanár ellen – azzal gyanúsítják, hogy a matematikaérettségi ideje alatt a helyes válaszokat sms-ben küldte...  Tovább »

A végzős középiskolások több mint a fele megbukott Romániában az érettségi vizsgán, amelynek eredménye a rendszerváltás óta most volt a leggyengébb...  Tovább »

Az elmúlt húsz év legrosszabb eredményét érték el a diákok a 2011-es romániai érettségin: minden második végzős megbukott a vizsgákon.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X