Milyenek a pontszámítási szabályok a 2018-as felvételin? Hány pontot ér a két kötelező vagy választható érettségi tárgy vizsgaeredménye?  Tovább »

Hány pontot kaphatnak az egyetemre-főiskolára jelentkezők, ha "régi", vagyis 2005 előtti érettségivel vágnak neki a felvételinek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vannak esetek, amikor nem számít bele az érettségi pontokba az érettségi eredménye.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lassan vége az emelt szintű szóbeli érettségiknek, sok végzős azonban már most látja, hogy a vizsgák nem egészen úgy sikerültek, ahogy szerették...  Tovább »

Hogyan működik a felsőoktatási felvételin a pontduplázás? Kérelmezni kell, hogy a számotokra kedvezőbb módszer alapján számítsák ki a pontszámotokat?  Tovább »

Hány pontot bukhattok a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin azzal, ha egy tárgyból elrontjátok az érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mennyit érnek a 2017-es felvételin a középiskolai jegyek és az érettségi eredmények? Itt találtok minden infót.  Tovább »

Alap- vagy osztatlan szakra, esetleg felsőoktatási szakképzésre szeretnétek járni szeptembertől?  Tovább »

Bár a 2016-os felvételi még messze van, már most érdemes tisztában lenni azzal, milyen érettségi tárgyak számítanak, vagy hogy mely szakokon...  Tovább »

Milyen hibákkal lehet a legtöbb pontot veszíteni a magyar-, a matek- vagy a töriérettségin?  Tovább »

Hány pontot veszíthettek az érettségin, ha olvashatatlan az írásotok? Most kiderül.  Tovább »

Milyen érettségi eredményekből számolnak felvételi pontokat?  Tovább »

Alap- vagy osztatlan szakra, esetleg felsőoktatási szakképzésre szeretnétek járni szeptembertől?  Tovább »

A kétszintű érettségi bevezetése előtt végzettek az érdemjegy alapján számolhatják ki érettségi pontjaikat az idei felvételin is.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X