Ha érettségiztetek és ellenőriznétek a válaszaitokat, ha csak jövőre csináljátok, de gyakorolnátok, akkor itt a lehetőség.  Tovább »

Kedd reggel 120 percet kaptatok a középszintű biológiaérettségi feladatsorának megoldására - már ellenőrizhetitek is a válaszaitokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Élősködők, lepkék és véradás a középszintű biológiaérettségi feladatlapján.  Tovább »

A közép- mellett az emelt szintű németérettségi feladatsorát és hivatalos megoldókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés

Megjöttek az első infók a mai középszintű németérettségiről.  Tovább »

A közép- mellett az emelt szintű angolérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Az emelt szintű töriérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű történelemérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Meglepő módon nem nagyon hasonlított történelemérettségire az emelt szintű feladatsor, inkább az irodalom és a szövegértés kombinációjára - meséli...  Tovább »

Megérkeztek a szaktanár által készített, nem hivatalos megoldások a mai középszintű töriérettségi második részéhez - mivel a vizsgázóknak esszéket...  Tovább »

Megérkeztek a szaktanár által készített, nem hivatalos megoldások a mai középszintű töriérettségi első részéhez.  Tovább »

Klasszikus feladatok, klasszikus témákkal - így értékelte a középszintű történelemérettségi esszéfeladatait az eduline kérésére Szabó Roland, az...  Tovább »

A feladatlap első részét jól állították össze, minden terület megtalálható benne.  Tovább »

Szerdán több tízezren érettségiznek történelemből közép- és emelt szinten, az eduline-on pedig ismét megtaláljátok a legfrissebb infókat...  Tovább »

Ha az lenne a matekérettségi után a legelső gondolatotok, hogy mi van, ha nincs meg a kettes, akkor ezt a cikket kell elolvasnotok.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X