Ha érettségiztetek és ellenőriznétek a válaszaitokat, ha csak jövőre csináljátok, de gyakorolnátok, akkor itt a lehetőség.  Tovább »

Megjöttek a tegnap délutáni föciérettségi hivatalos megoldásai.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megjöttek a hivatalos megoldókulcsok, lehet számolgatni.  Tovább »

Reggel nyolckor több ezren kezdték el a középszintű kémiaérettségit - már meg is nézhetitek, hány pontot szereztetek a vizsgán, itt találjátok a nem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Péntek reggel a közép- és emelt szintű kémiaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon - nálunk ma is mindent megtaláltok, beszámolunk a...  Tovább »

Az emelt szintű szakmai érettségi vizsgák feladatsorait és megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Szerdán több mint 25 ezren tettek szakmai érettségi vizsgát - itt találjátok a középszintű feladatsorokat és a hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Kedd reggel 120 percet kaptatok a középszintű biológiaérettségi feladatsorának megoldására - már ellenőrizhetitek is a válaszaitokat.  Tovább »

Élősködők, lepkék és véradás a középszintű biológiaérettségi feladatlapján.  Tovább »

A közép- mellett az emelt szintű németérettségi feladatsorát és hivatalos megoldókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Közzétette a pénteki középszintű németérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Megjöttek az első infók a mai középszintű németérettségiről.  Tovább »

A közép- mellett az emelt szintű angolérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Pénteken a némettel folytatódik az érettségi szezon - ahogy az előző vizsganapokon, úgy ma is minden infót megtaláltok a feladatokról, tanárokat és...  Tovább »

Az emelt szintű érettségin a legnagyobb gondot a harmadik rész, a hallott szöveg értése okozhatta.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X