Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a szakmai érettségi vizsgák feladatsorait és a megoldásokat.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű matekérettségi feladatsorát és megoldókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közzétette a közép- és az emelt szintű franciaérettségi feladatsorait és megoldásait az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Az emelt szintű fizikaérettségi feladatsorát és megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közzétette a középszintű fizikaérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Véget ért az emelt szintű fizikaérettségi írásbeli vizsgája is. Egy diák számolt be nekünk tapasztalatairól és a feladatsorról.  Tovább »

Tíz órakor véget ért a középszintű fizikaérettségi – itt találjátok a szaktanár által készített, nem hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű fizikaérettségi második, hosszabb feladatokból álló részének szaktanár által készített, nem hivatalos megoldásait.  Tovább »

A középszintű fizikaérettségi praktikus, a mérnöki pálya során fontos témaköröket érint realisztikus példákon keresztül – mondta az idei középszintű...  Tovább »

Véget ért az idei középszintű fizikaérettségi is. Diákokat kérdeztünk arról, mi a véleményük a feladatsorról.  Tovább »

Volt olyan feladat is az idei középszintű fizikaérettségin, amelyet a feladat szövegének értelmezésével megoldhattak a diákok - mondta az Eduline...  Tovább »

Kiegyensúlyozott a feladatsor, az viszont meglepő lehet a diákok számára, hogy több olyan típusfeladat hiányzik, amely az elmúlt években többször...  Tovább »

Röntgensugarakhoz, szeszfokmérőkhöz és energiatakarékos hűtőedényekhez kapcsolódó feladatokat is kaptak a diákok a középszintű fizikaérettségin.  Tovább »

Kedd reggel a fizikaérettségivel kezdődik a 2018-as érettségi szezon harmadik hete.  Tovább »

Hétfőn vizsgáztak a diákok informatikából emelt szinten, itt találjátok azokat a témaköröket, amelyeknek az ismeretét a szóbeli vizsgán ellenőrzik...  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X