Elkésni, puskázni, félvállról venni az egészet? Egyiket sem érdemes - az érettségi fontos záróvizsgája a középiskolának.  Tovább »

Kevesebb mint egy hónap van hátra a magyarérettségiig: hogy könnyebb legyen a felkészülés, összegyűjtöttük az elmúlt két év középszintű...  Tovább »

Októberben fogtok érettségizni magyarból, matekből, töriből, angolból, németből vagy valamilyen más tantárgyból?  Tovább »

Kedden tizennégy tárgyból - például közgazdasági alapismeretekből, oktatási, mezőgazdasági alapismeretekből - érettségiztek a diákok közép- és emelt...  Tovább »

hirdetés

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a közép- és emelt szintű érettségi megoldásait kereskedelem és marketingből, a vendéglátás és...  Tovább »

Hétfőn fizikaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon. Itt vannak az elmúlt évek középszintű feladatsorai, még nincs késő a gyakorláshoz.  Tovább »

Összegyűjtöttük, milyen jellegű feladatokra számíthattok a hétfői fizikaérettségin, hány pontot szerezhettek, és mit vihettek be a vizsgára.  Tovább »

Május 4-én kezdődik az érettségi: gyakoroljatok velünk az írásbelire!  Tovább »

Az ének-zenéből és a művészettörténetből érettségizők is ellenőrizhetik a válaszaikat: az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a feladatsorokat és...  Tovább »

Mikor tudják meg az érettségizők, hány pontot szereztek az írásbeli vizsgákon? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a pénteki középszintű infóérettségi hivatalos megoldókulcsát.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű földrajzérettségi megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Milyen volt a középszintű informatikaérettségi a tanárok szerint?  Tovább »

Itt találjátok a középszintű informatikaérettségi második részét - mivel a vizsga gyakorlati volt, ezért itt csak a feladatokat nézhetitek meg, a...  Tovább »

Tizenegy órakor ért véget a középszintű érettségi informatikából - mivel a vizsga gyakorlati volt, itt csak a feladatokat olvashatjátok el, a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X