Nincs veszve semmi, ha épp a szóbelire betegedsz le, vagy lerobban alattad a vonat.  Tovább »

Egy budapesti diák a Pesten hallottam Facebook-csoportban tette közzé biztos módszerét arra, hogyan ne késsen el az érettségiről. Érdemes ránézni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyes vizsgaközpontokban a 3-as metró leállása miatt később kezdődött az emelt szintű történelemérettségi - közölte az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Rengeteg komment érkezett cikkünkhöz, amelyben arról számoltunk be, hogy a 3-as metró leállása miatt több gimnáziumnak kreatív megoldást kellett...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több diák késett a szerda reggeli történelemérettségiről a 3-as metró leállása miatt - volt olyan érettségiző, akiért robogóval ment az egyik tanár...  Tovább »

A 3-as metró nem sokkal 7 után leállt - olvasónk szerint több tucat érettségizők "rohangált kétségbeesetten" a metró útvonalán 7 óra után.  Tovább »

Mi a teendő, ha elkéstek az érettségiről?  Tovább »

Vészesen közeledik a tavaszi érettségi időszak: mi történik, ha valamiért nem értek oda a vizsgára? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több érettségiző az utolsó percben érkezett meg az írásbeli vizsgára az Árpád hídon történt baleset miatt.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X