Két hét múlva kezdődik a 2013-as tavaszi érettségi időszak: a matek, a fizika és a kémia után most informatikából tesztelhetitek, hány pontot...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szerdai németérettségi feladatsorát és a hivatalos javítókulcsot az Oktatási Hivatal - középszinten 1377-en, emelt szinten...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elkezdődött a véghajrá - alig több mint két hét van hátra az érettségiig. Ha eddig nem tettétek volna, most teszteljétek, mit tudtok, és mit nem.  Tovább »

Több mint 27 ezren érettségiztek közép- és emelt szinten németből tavaly májusban - valószínűleg idén is ugyanígy alakul majd a jelentkezők száma.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több mint 58 ezren választották angolból a középszintű érettségit 2011 májusában, emelt szinten csupán 6194-en vizsgáztak.  Tovább »

Módosított az Oktatási Hivatal a szerdai középszintű történelemérettségi hivatalos javítókulcsán. A rövid választ igénylő kérdésekből álló teszt 12.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X