Tanulnátok valami újat? Fejlesztenétek magatokat?  Tovább »

Még van egy kis időtök, ha a szóbeli érettségire készültök, és úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Holnap sok diákra nagy nap vár. Mit, hogyan és mikor csináljatok, hogy a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból?  Tovább »

Nem mindig jó, ha az utolsó pillanatig tanultok: ha kifáradtok, akkor a nagy napon nem fogtok jól teljesíteni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen hibákat érdemes elkerülni az érettségin? Miért fontos, hogy megnézzétek, mit hol találtok a négyjegyű függvénytáblázatban?  Tovább »

Még van egy kis időtök, ha az érettségire készültök és úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre.  Tovább »

Alig pár nap van a 2018-as érettségi szezon kezdetéig, mi pedig összegyűjtöttünk pár tippet, amellyel könnyebben oszthatjátok be az időtöket.  Tovább »

A legfrissebb felmérések szerint 98%-unk hatékonyabban végezné a dolgát, ha munkakörnyezete rendezettebb lenne.  Tovább »

Már tényleg nincs sok hátra az érettségi kezdetééig.  Tovább »

Úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz gyakorlásra és több felkészülésre az érettségi előtt?  Tovább »

Mit csináltok a vizsga előtti este? Éjszakába nyúlóan tanultok vagy félrerakjátok a tananyagot?  Tovább »

Tanulnátok valami újat? Fejlesztenétek magatokat?  Tovább »

Vészesen közeleg az érettségi, egyre több végzős kezd el izgulni a vizsgák miatt. Mi az, amit ilyenkor nem érdemes mondani nekik? Mutatjuk.  Tovább »

Több tízezren írják meg a közép- és emelt szintű matekérettségit május 8-án.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X