Érettségire készültök, de matek nem tartozik a kedvenceitek közé? Próbáljátok ki a következő három ingyenes appot.  Tovább »

Már csak három hónap van hátra a 2018-as érettségi szezon kezdetéig.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Rengeteg emberre azonban negatívan hat a stressz, és akár a vizsgára való felkészülést is megnehezíti, az érettségin történő leblokkolásról már nem...  Tovább »

Vannak olyan hibák, amiket még a legjobbak is elkövethetnek, de ki lehet őket küszöbölni, ha odafigyel az ember.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hétfőn kezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgák.  Tovább »

Egész nap a középszintű szóbeli érettségire készültök? Itt találjátok cikkeinket, amelyekben fontos infókat találtok.  Tovább »

Jövő hétfőn startol a középszintű szóbeli érettségi időszaka, és bár addig nincs már hátra sok, még nem késő egy kicsit készülni rá.  Tovább »

Nem könnyű időszak az érettségi. Mindenkinek emlékszik rá, mit érzett, amikor a szóbelire készült. Ne aggódjatok, nem vagytok vele egyedül.  Tovább »

Hétfőn több tízezren írják meg magyarból a közép- és az emelt szintű érettségit - ha görcsben van a gyomrotok, és azt sem tudjátok, mit nézzetek át...  Tovább »

Az érettségire - ideális esetben - több hónap alatt érdemes felkészülni, de mit lehet tenni, ha csak egy-két napotok van arra, hogy képbe kerüljetek?  Tovább »

Egy hónap van hátra a matekérettségiig, a Studium Generale pedig abban próbál segíteni az eduline olvasóinak, hogyan érdemes hajrázni a maradék...  Tovább »

Az érettségi előtti stressz nem feltétlen magától a vizsga közeledtétől alakulhat ki.  Tovább »

Hány százalékos eredmény kell a szóbeli érettségihez? Hol találtok kidolgozott tételeket? Hány pontot lehet szerezni a szóbelin?  Tovább »

Mit lehet tenni az utolsó napon, ha nem tanultatok eleget az érettségire? Mit érdemes átnézni az utolsó órákban, érdemes-e éjszaka is magolni?  Tovább »

Nemsokára vége az évnek, ez pedig azt jelenti, hogy néhány hónap múlva itt az érettségi. Pánikolni mégsem kell.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X