Az érettségi előtt érdemes megoldani az előző évek feladatsorait.  Tovább »

A történelemérettségire készülés egyik leghatásosabb módja, ha az előző évek feladatsorait megoldjátok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyik legjobb módszer az érettségi előtt, ha megnézitek az előző évek feladatsorait és begyakoroljátok a típuspéldákat.  Tovább »

Elkezdenétek (vagy folytatnátok) a felkészülést a magyarérettségire? Oldjátok meg az előző évek feladatsorait.  Tovább »

hirdetés

Kevesebb mint két hónap van az érettségi szezon kezdetéig, ha matekból még gyakorolnátok, itt találjátok az előző évek feladatsorait.  Tovább »

A történelemérettségire való felkészülés egyik leghatásosabb módja, ha az előző évek feladatsorait megoldjátok.  Tovább »

Hétfőn a magyarvizsgával folytatódik a 2017-es őszi érettségi szezon, amely egészen november végéig tart.  Tovább »

Ma a horvát, német, szerb és szlovák nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival megkezdődik a 2016/2017.  Tovább »

A történelemérettségire készülés egyik legjobb módja, ha megoldod az előző évek feladatsorait, majd a javítási útmutatók segítségével ellenőrződ a...  Tovább »

A magyarérettségire való felkészülés egyik leghatásosabb módja, ha az előző évek feladatsorait megoldjátok.  Tovább »

Már csak három hónap van a 2017-es tavaszi érettségi vizsgákig, úgyhogy érdemes elkezdeni a felkészülést.  Tovább »

Számos diák az érettségi közeledtével kapkodásba kezd és rendszer nélkül vág neki az érettségi tételek bemagolásának.  Tovább »

A mai napig él a Moszkva tér legendája, de az elmúlt években már csak helyi szintű kisebb csalásokra derült fény az érettségik során.  Tovább »

Októberben fogtok érettségizni magyarból, matekből, töriből, angolból, németből vagy valamilyen más tantárgyból?  Tovább »

Május 4-én kezdődik az érettségi: gyakoroljatok velünk az írásbelire!  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X