A történelemérettségire készülés egyik legjobb módja, ha megoldod az előző évek feladatsorait, majd a javítási útmutatók segítségével ellenőrződ a...  Tovább »

Emelt szintű töriérettségire készültök? Hogy könnyebb legyen az ismétlés, összeszedtük az elmúlt évek feladatsorait és a hivatalos megoldásokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak egy hónap van a tavaszi érettségiig, így újabb tesztet állítottunk össze, a töriérettségi feladatai közül szemezgettünk.  Tovább »

Másfél hónap van hátra a 2013-as érettségi vizsgákig, ideje elkezdeni az ismétlést: ma az előző két év középszintű feladatsorait gyűjtöttük össze...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Legszívesebben azt íránk, hogy nem lehet, de nem lenne igaz.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a szerda közép- és emelt szintű történelemérettségi feladatsorait és a hivatalos javítókulcsot.  Tovább »

Az alkotmányról és a rendszerváltásról, a Kádár-korszakról és a jobbágyfelszabadításról is írhattak esszét a középszinten érettségizők történelemből.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X