Átlagos nehézségű az idei középszintű matekérettségi első, rövid feladatokból álló része - így értékelte a tesztet az eduline-nak nyilatkozó...  Tovább »

Sok érettségiző számára a matek a mumus: ha szeretnétek gyakorolni, itt megtaláljátok az elmúlt évek feladasorait és a megoldásokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen témaköröket érdemes átnézni a matekérettségi előtti napokban? Milyen feladatokat gyakoroljanak azok, akiknek nem erősségük a matek?  Tovább »

Már csak három hét van az érettségiig, ideje elővenni a számológépet, és elkezdeni gyakorolni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A brit oktatási tárca szerint az utóbbi években túlságosan „elméleti” irányt vett a matekérettségi, ezért a jövőben...  Tovább »

Legszívesebben azt íránk, hogy nem lehet, de nem lenne igaz.  Tovább »

Ahogy ígértük, elindítjuk az eduline és a matekmindenkinek.  Tovább »

Már csak másfél hónapod van a matekérettségiig, úgyhogy érdemes elővenned a függvénytáblázatot, a tavalyi érettségi tesztlapját, na meg a...  Tovább »

11-kor ért véget az idei matek érettségi, a középszintű feladatsor első részének szaktanárok által kitöltött megoldásai itt olvashatóak.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X