Földrajzból érettségiztek idén tavasszal? Összeszedtük azokat a fogalmakat, amelyet minden vizsgázónak ismernie kell.  Tovább »

A 2017-es tavaszi érettségi szezontól változik a középszintű magyarérettségi, a diákoknak több feladatot kell megoldaniuk. Itt vannak a részletek.  Tovább »

Sok pontot veszíthettek a matekérettségin, ha a "lényegesebb részszámításokat" nem írjátok le, csak a számológéppel megkapott végeredményt adjátok...  Tovább »

Elkésni, puskázni, félvállról venni az egészet? Egyiket sem érdemes - az érettségi fontos záróvizsgája a középiskolának.  Tovább »

hirdetés

Kevesebb mint egy hónap van hátra a magyarérettségiig - hogyan lehet felkészülni ennyi idő alatt a középszintű írásbelire?  Tovább »

Májusban kezdődnek az érettségi vizsgák: ma annak néztünk utána, hogyan változik ettől az évtől a közép- és az emelt szintű angolérettségi.  Tovább »

Változik a középszintű magyarérettségi a 2017-es tavaszi vizsgaidőszaktól - összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.  Tovább »

Kevesebb mint egy hónap van hátra a magyarérettségiig: hogy könnyebb legyen a felkészülés, összegyűjtöttük az elmúlt két év középszintű...  Tovább »

Hogyan érdemes nekilátni a matekérettségi feladatainak? Milyen feladatokat érdemes elsőként megoldani?  Tovább »

Pár hét, és elkezdődik a végzős gimnazisták legnagyobb megmérettetése, az érettségi.  Tovább »

Emelt szintű nyelvi érettségit vagy nyelvvizsga? Minden évben felvételizők ezrei teszik fel maguknak ezt a kérdést.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői közép- és emelt szintű magyarérettségi feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A közép- és emelt szintű magyarérettségivel folytatódik az őszik vizsgaszezon - a középszinten és az emelt szintet választóknak négy-négy órájuk van...  Tovább »

Az OH - mint mindig - most is közzéteszi a vizsgák megoldásait.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X