Ha érettségiztetek és ellenőriznétek a válaszaitokat, ha csak jövőre csináljátok, de gyakorolnátok, akkor itt a lehetőség.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a keddi németérettségi feladatait és hivatalos megoldókulcsát az Oktatási Hivatal, így már ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Középszinten 2344-en, emelt szinten 1197-en érettségiztek hétfőn fizikából, az Oktatási Hivatal pedig már közzé is tette a hivatalos megoldókulcsot.  Tovább »

A Nap ultraibolya sugárzásáról, a kerékpárok modern alkatrészeiről és az elektromos búvárszivattyúk teljesítményéről is kaptak feladatot a diákok a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Reggel nyolckor több ezren kezdték el a középszintű kémiaérettségit - már meg is nézhetitek, hány pontot szereztetek a vizsgán, itt találjátok a nem...  Tovább »

Péntek reggel a közép- és emelt szintű kémiaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon - nálunk ma is mindent megtaláltok, beszámolunk a...  Tovább »

Kedden a biológiavizsgákkal folytatódik az érettségi szezon. Ha ma délután még tanulnátok az írásbelire, adunk néhány tanácsot!  Tovább »

Megjöttek az első infók a mai középszintű németérettségiről.  Tovább »

Pénteken a némettel folytatódik az érettségi szezon - ahogy az előző vizsganapokon, úgy ma is minden infót megtaláltok a feladatokról, tanárokat és...  Tovább »

Ma reggel nyolckor németérettségi. Összeszedtük, mire kell készülni.  Tovább »

Az emelt szintű érettségin a legnagyobb gondot a harmadik rész, a hallott szöveg értése okozhatta.  Tovább »

Megérkeztek az első diák vélemények a középszintű angol érettségiről.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű angolérettségi harmadik - a hallott szöveg értését mérő - részének feladatait.  Tovább »

Megérkeztek a középszintű angolérettségi nyelvhelyességi feladatsorának nem hivatalos megoldásai.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű angolérettségi első - az olvasott szöveg értését mérő - részének nem hivatalos megoldását.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X