Sok olyan eset van, amikor pót- vagy javító érettségi vizsgát kell tenni. Mikor kell vizsgadíjat fizetni, és mikor ingyenes az írásbeli és a szóbeli?  Tovább »

Mit kell tenni, ha érettségizni szeretnétek, de nincs tanulói jogviszonyotok? Hol és meddig kell jelentkezni a vizsgára?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mennyit kell fizetniük a 2018-as érettségiért azoknak, akik már korábban befejezték a középiskolát, de az egyetemi-főiskolai felvételi miatt egy...  Tovább »

Nem sikerült a felvételi, ezért ismét nekifutnátok az érettséginek?  Tovább »

hirdetés

Fontos kérdés, ha az őszi érettségi időszakra készültök. Kinek kell fizetnie a vizsgákért, és mennyit?  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek az érettségi vizsgákért, ha már nincs tanulói jogviszonyotok? Utánajártunk.  Tovább »

Ha már nincs tanulói jogviszonyotok, de , akkor 17-28 ezer forintot kell fizetnetek tantárgyanként.  Tovább »

Ha már nincs tanulói jogviszonyotok, akkor tantárgyanként 16-26 ezer forintot kell fizetnetek az érettségi vizsgákért.  Tovább »

Tantárgyanként 15-25 ezer forintot kell fizetnetek az érettségi vizsgákért, ha már nincs tanulói jogviszonyotok - például tavaly végeztetek, de a...  Tovább »

Az idén is fizetnetek kell az érettségi vizsgákért, ha már nincs tanulói jogviszonyotok, és korábban már leérettségiztetek.  Tovább »

Rossz hír a középiskolásoknak: nem biztos, hogy 2013 után is ingyenes marad az érettségi.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X