Majdnem négyezren buktak meg a 2017-es tavaszi érettségin, így ők nem kaptak érettségi bizonyítványt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor kell új tételt húznotok a szóbeli érettségin? Hány pontot szerezhettek, ha csak a második tételből tudtok felelni?  Tovább »

Sajnos megtörténhet az, hogy nem tudsz felkészülni az érettségi vizsgára (esetleg felkészültél, de a feladatsor előtt mégis leblokkolsz).  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hány százalékos eredménnyel mehettek szóbelizni? Megvan-e a kettes, ha 12 százalékot szereztetek az írásbelin?  Tovább »

Mikor javíthatjátok ki az eredményt? Bekerül-e az érettségi bizonyítványba, hogy megbuktatok? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Milyen változás lesz az írásbeli és a szóbeli érettségi osztályzásában? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Visszaküldte a parlamentnek megfontolásra a szakmai érettségi bevezetéséről szóló jogszabályt Traian Basescu román...  Tovább »

Esély sem lesz a puskázásra a romániai érettségin: Catalin Baba oktatási miniszter bejelentette, hogy az összes...  Tovább »

Elvetette a sikertelenül érettségizők előkészítő egyetemi évéről szóló tervezetet a romániai képviselőház – adta hírül...  Tovább »

Romániában a jelentkezők 16 százalékának sikerült a pótérettségije - írja az Új Magyar Szó című bukaresti napilap internetes oldalán, a pótvizsgázók...  Tovább »

Az a feltevés, hogy a szigorú vizsga elég a jó minőségű oktatáshoz, megbukott – a romániai diákok felével együtt.  Tovább »

Bűnügyi vizsgálatot indítottak a Hunyad megyei törvényszék ügyészei az írásbeli érettségin elkövetett szabálytalanságok miatt.  Tovább »

Hiába fellebbeztek az érettségi eredményei ellen a kozárvári mezőgazdasági középiskola diákjai, még mindig százszázalékos a bukási arány az oktatási...  Tovább »

Rekordot döntöttek a romániai diákok: több mint nyolcvanezren fellebbeztek az érettségi eredménye ellen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X