Fel kell tölteniük az érettségi bizonyítvány szkennelt változatát az e-felvételibe azoknak, akik idén érettségiztek?  Tovább »

Nem kell aggódniuk az idén érettségizőknek, ha a bizonyítvány átvétele után nem jelennek meg azonnal az érettségi eredményei az E-felvételi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén érettségiztek és felvételiztek? Milyen tennivalótok lesz, ha megkapjátok az érettségi bizonyítványt?  Tovább »

Fel kell tölteni az érettségi bizonyítány másolatát az e-felvételi rendszerbe, ha megszerzitek a bizonyítványt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Mi a teendő, ha elkeveredik az érettségi bizonyítvány? Kihez kell fordulni, és hogyan lehet pótolni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Majdnem négyezren buktak meg a 2017-es tavaszi érettségin, így ők nem kaptak érettségi bizonyítványt.  Tovább »

Ezek voltak a hét legfontosabb eseményei az oktatásban.  Tovább »

Nem kell beküldeniük az idei felsőoktatási felvételi eljárásban az érettségi bizonyítványukat a felvételi rendszerbe azoknak a jelentkezőknek, akik...  Tovább »

Kiderült, miért lépett fel olyan drasztikusan Balog Zoltán erőforrás-miniszter, aki megvonta a Paulay Alapítványi Középiskolától a jogot, hogy az...  Tovább »

Elfogtak a rendőrök egy férfit a fővárosban, aki nagy mennyiségben készített jó minőségű hamis közokiratot megrendelésre - közölte az Országos...  Tovább »

Jól jövedelmező diplomagyár-hálózatot lepleztek le az Egyesült Államokban: 50-70 ezer forintnak megfelelő összegért árulták az érettségi...  Tovább »

Az Oktatási Hivatal elfogadja azokat az igazolásokat, amelyeket azért adtak ki, mert az érettségi megszerzéséről szóló okleveleket nem kapják meg...  Tovább »

Több mint hat évtizedes késéssel, 82 éves korában vehette át érettségi bizonyítványát egy pozsonyi férfi, akit az...  Tovább »

Közokirat-hamisitás miatt kell felelnie egy 32 éves veszprémi nőnek, aki érvénytelen érettségivel jelentkezett egy...  Tovább »

Ketten is 106 éves korukban kaptak bizonyítványt az Egyesült Államokban a napokban arról, hogy annak idején elvégezték...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X