Az angollal folytatódik a 2012-es érettségi - itt minden infót megtaláltok, folyamatosan figyelemmel követjük az eseményeket, 13 órakor pedig jövünk...  Tovább »

A középszintű matekérettségi megoldása után az emelt szintű írásbeli hivatalos javítókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatala a keddi matekérettségi feladatsorát és a hivatalos javítókulcsot - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

Százból kilenc pontot általános iskolai tudással is meg lehetett szerezni az idei középszintű matekérettségin, az ötöshöz viszont alaposabb...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Exponenciális és törtes egyenlet, geometria, halmaz és statisztikai feladat is van a középszintű matekérettségi második felében - itt nézhetitek meg...  Tovább »

Tizenegy órakor ért véget a középszintű matekérettségi - itt találjátok a feladatsor első, rövid kérdésekből álló részének a matekmindenkinek.  Tovább »

Exponenciális és törtes egyenlet, geometria, halmaz és statisztikai feladat is van a középszintű matematikaérettségi...  Tovább »

Százalékszámítás, trigonometrikus függvények, kombinatorika és gyökös egyenletek - ezek a témakörök is szerepelnek a...  Tovább »

Kedden reggel 8-kor startol a matekérettségi - itt minden friss infót megtaláltok, az eduline-nal folyamatosan figyelemmel követhetitek az...  Tovább »

Bár nemzetiségi nyelvből már pénteken is tartottak vizsgákat, több mint 88 ezer diáknak reggel 8-kor, a magyarérettségi kiosztásával kezdődött az...  Tovább »

Péntelen a nemzetiségi nyelvi vizsgákkal startol a 2012-es érettségi, hétfőn a magyar, kedden a matek, szerdán pedig...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X