Idén a középszintű magyarérettségi második, műelemzéses feladatokat tartalmazó részében József Attilát és Radnóti Miklóst kaptak a végzős diákok.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű olaszérettségi feladatsorát és a hivatalos javítókulcsot az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szerdán az olasszal folytatódtak az írásbeli érettségik - emelt szinten 366-an vizsgáztak.  Tovább »

Itt nézhetitek meg a középszintű olaszérettségi íráskészséget vizsgáló feladatsorának nem hivatalos javítókulcsát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt találjátok a középszintű olaszérettségi nyelvhelyességi feladatsorának nem hivatalos javítókulcsát.  Tovább »

Szerdán az olasszal folytatódott az érettségi szezon - itt találjátok a szövegértési feladatsor nem hivatalos javítókulcsát.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű franciaérettségi feladatsorát és a hivatalos javítókulcsot az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői informatikaérettségi feladatsorát és javítókulcsát az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

A középszintű spanyolérettségi után az emelt szintű feladatsort és javítókulcsot is közzétette az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

A középszintű spanyolérettségi megoldásait - a Cervantes Intézet jóvoltából - már tegnap ellenőrizhettétek, ma reggel pedig az Oktatási Hivatal is...  Tovább »

Itt találjátok a középszintű spanyolérettségi negyedik, íráskészséget vizsgáló feladatsorát és a megoldási javaslatokat.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű spanyolérettségi hallás utáni szövegértést vizsgáló feladatsorát - mivel a hanganyagot nem kaptuk meg, csak a...  Tovább »

Harminc percet kaptak a középszinten vizsgázók a spanyolérettségi nyelvhelyességi feladatsorának kitöltésére - itt találjátok a nem hivatalos...  Tovább »

A középszintű feladatsor után az emelt szintű fizikaérettségi javítókulcsát is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A forint-euró árfolyammal, a külkereskedelmi mérleggel, duzzasztógátakkal és a földrajzi fokhálózattal kapcsolatos feladat is volt az idei...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X