Gyakoroljatok velünk az írásbelire! A magyar, a töri és a matek után itt vannak az előző évek érettségi feladatsorai fizikából.  Tovább »

A középszintű spanyolérettségi megoldásait - a Cervantes Intézet jóvoltából - már tegnap ellenőrizhettétek, ma reggel pedig az Oktatási Hivatal is...  Tovább »

Itt találjátok a középszintű spanyolérettségi negyedik, íráskészséget vizsgáló feladatsorát és a megoldási javaslatokat.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű spanyolérettségi hallás utáni szövegértést vizsgáló feladatsorát - mivel a hanganyagot nem kaptuk meg, csak a...  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Harminc percet kaptak a középszinten vizsgázók a spanyolérettségi nyelvhelyességi feladatsorának kitöltésére - itt találjátok a nem hivatalos...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű fizikaérettségi feladatsorát és hivatalos javítókulcsát az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű fizikaérettségi feladatsorának második, hosszabb feladatokból álló részét - a megoldásokat holnap reggel 8-tól...  Tovább »

Csütörtök reggel a fizikával folytatódott az érettségi szezon: középszinten 4576-an, emelt szinten 1097-en vizsgáztak.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű biológiaérettségi feladatsorát és hivatalos javítókulcsát az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

Nem tartják nehéznek a középszintű biológiaérettségit a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának oktatói, bár találtak olyan témakört...  Tovább »

Délelőtt 10-kor ért véget az idei középszintű biológiaérettségi - itt találjátok a feladatsort és a nem hivatalos javítókulcsot.  Tovább »

A vér összetevői, a szitakötők, a malária, az emberi légzés és az Rh-vércsoport is témakör volt az idei középszintű biológiaérettségin.  Tovább »

Véget ért a 2012-es érettségi első hete, magyarból, matekból, történelemből, angolból és németből vizsgáztak a végzősök.  Tovább »

A középszintű angolérettségi után az emelt szintű írásbeli javítókulcsa is felkerült az Oktatási Hivatal honlapjára - itt találjátok a feladatsort...  Tovább »

Pénteken a némettel folytatódik az érettségi: középszinten több mint 23 ezren, emelt szinten 2600-an vizsgáznak.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X