Hamarosan itt az érettségi: gyakoroljatok velünk az írásbelire!  Tovább »

Pénteken elkezdődött a 2013-as tavaszi érettségi időszak: a magyar, a matek és a töri után most az emelt szintű biológiavizsgára gyakorolhattok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Két hét múlva kezdődik a 2013-as tavaszi érettségi időszak: a matek, a fizika és a kémia után most informatikából tesztelhetitek, hány pontot...  Tovább »

Május 3-án kezdődnek a tavaszi érettségi vizsgák: az angol, a német, az olasz és a francia után most spanyolból gyakorolhattok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Három hét múlva kezdődik a 2013-as tavaszi érettségi időszak: a fizika, a biológia és a kémia után most földrajzból ismételhetitek át az elmúlt évek...  Tovább »

Egy hónap múlva kezdődik a 2013-as tavaszi érettségi időszak: a matek, a biológia és a fizika után itt vannak az előző évek feladatsorai és...  Tovább »

Gyakoroljatok velünk az írásbelire! A magyar, a töri és a matek után itt vannak az előző évek érettségi feladatsorai fizikából.  Tovább »

Középszinten 502-en, emelt szinten 366-an érettségiznek olasz nyelvből szerdán. Milyen témák kerültek elő a 2011-es írásbelin?  Tovább »

A tejsav és a politejsav tulajdonságai, a vörösiszap és az alumíniumgyártás, az oxovegyületek, a nátrium, valamint a szén-dioxid és a kén-dioxid...  Tovább »

Középszinten 10357-en, emelt szinten 4984-en érettségiznek biológiából – mire számíthattok, milyen témakörök kerülnek elő leggyakrabban az...  Tovább »

Pénteken a némettel folytatódik az érettségi: középszinten több mint 23 ezren, emelt szinten 2600-an vizsgáznak.  Tovább »

Csütörtökön az angollal folytatódik az érettségi: középszinten 57 ezren, emelt szinten majdnem nyolcezren vizsgáznak. Mire számíthattok?  Tovább »

Az irodalmi évfordulók már nem jelentenek biztos pontot a kétszintű érettségin, nem könnyű megtippelni, hogy 19. vagy 20.  Tovább »

Május 7-én a magyar nyelv és irodalommal folytatódik a 2012-es érettségi szezon: 88 100-an vizsgáznak középszinten, míg az emelt szintet 1550-en...  Tovább »

Vannak-e kényes témák a történelemérettségin? Mi lesz a jó válasz, ha idén is az 1989-es alkotmányról kérdezik a diákokat?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X