Közoktatás Unyatyinszki György

Vizsgázik az érettségi: kiszivárgott tételsorok, rádióban beolvasott megoldókulcsok és félreérthető feladatok

Elolvasom

A mai napig él a Moszkva tér legendája, de az elmúlt években már csak helyi szintű kisebb csalásokra derült fény az érettségik során. A botrányokat sokszor nem is a diákok, hanem maga a rendszer szolgáltatta hibás feladatsorokkal, kiskapukkal és technikai hibákkal. Kronológiába rendeztük nektek a legsúlyosabb eseteket.

Érettségi-felvételi Eduline

Bioszérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt!

Elolvasom

A közép- és emelt szintű biológiavizsgával folytatódik az idei érettségi, délután kettőtől pedig emelt szintű társadalomismeretből vizsgáznak a diákok. A legfrissebb híreket ma is az eduline-on találjátok meg: jövünk a középszintű biológia feladataival és a nem hivatalos megoldásokkal, diákokat és tanárokat kérdezünk a kérdésekről.

Érettségi-felvételi Eduline

Bioszérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt!

Elolvasom

A közép- és emelt szintű biológiavizsgával folytatódik az idei érettségi. A legfrissebb híreket ma is az eduline-on találjátok meg: jövünk a feladatokkal és a nem hivatalos megoldásokkal, diákokat és tanárokat kérdezünk a kérdésekről. A megoldásokat és a biológiaérettségi nap támogatását köszönjük a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának!

1 2 3 4