A legszebb budapesti egyetemi épületet keressük: arra kértünk titeket hétfőn, áruljátok el, szerintetek melyik a legszebb fővárosi campus.  Tovább »

Érdekes dologgal rukkoltak elő a fiatal tervezők Várnában. Az utcai könyvtár megjelenésében is rendhagyónak tűnik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az állam is milliárdokkal támogatja azt az iskolát, ami a nemzetközi cégek menedzsmentjének kínál majd angol nyelvű képzést óvodától érettségiig.  Tovább »

Ismét tanítási célokra fogják használni a régi Beregszászi Pál Szakközépiskola belvárosi épületét - írja a civishír.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ti melyik épületet neveznétek ezek közé itthonról?  Tovább »

A limai műszaki egyetem "modern kori Machu Picchura" hasonlító új campusának ítélte oda új nemzetközi építészeti díját a Brit Építészek Királyi...  Tovább »

Százmilliárdos tétel lesz, de több évtizedes lemaradást pótolnak be.  Tovább »

Országszerte számos olyan felsőoktatási kollégium található, melyben az 1970-es évek óta nem történt érdemi modernizáció, ráadásul több ezerrel...  Tovább »

300 millióért nem ment el, így most ennél is jutányosabban kínálják a sulit.  Tovább »

A Nádor utcában két, teljesen új épületet adtak át.  Tovább »

Az Egyesült Államokban is akad olyan iskolai körzet, ahol nagyon dühösek a tanárok, a magyarországi helyzethez kísértetiesen hasonló okok miatt.  Tovább »

A HVG rangsorán a 3. helyen szerepel a budapesti Szent István Gimnázium, amely most tarthatatlan állapotba került.  Tovább »

Megválasztották a világ legszebb könyvtárát, a legjobbak között pedig magyar épületek is feltűnnek.  Tovább »

Atomreaktor és botanikus kert a főváros kellős közepén, neobarokk díszudvar és egy csillagvizsgáló a múlt századból.  Tovább »

Néhány másodperc alatt összedőlt a frankfurti egyetemi torony, amelyet vasárnap tíz órakor robbantottak fel.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X