Tizenhárom halálos áldozata van a kaliforniai Thousand Oaks városában történt lövöldözésnek, amelyben egy fegyveres férfi egy szórakozóhelyen tüzet...  Tovább »

A különleges táska anyaga a komolyabb gépkarabélyok, az AK–47-es és az M–16-os fegyverek lövedékeinek is ellenáll.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jelentősen nőtt a golyóálló hátizsákjaik iránti kereslet a februári floridai iskolai lövöldözések után az Egyesült Államokban - jelentette be egy...  Tovább »

Iskolai mészárlásra képezhették ki az új-mexikói nyomortanyán fogva tartott gyerekek legalább egyikét, akinek tűzfegyverek használatát is...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kiengedték a kórházból azt a tornatanárt, aki még időben leterített egy iskolai lövöldözőt.  Tovább »

Újabb iskolai lövöldözés volt az Egyesült Államokban pénteken, ezúttal a középnyugati Indiana állam egyik általános iskolájában.  Tovább »

Egy diák május 18-án tíz embert lőtt le a texasi Santa Fe Középiskolájában.  Tovább »

Hétről kilencre emelkedett a kínai középiskolai késelő halálos áldozatainak száma - adta hírül a helyi média szombaton  Tovább »

Agyonszúrt egy férfi hét diákot, tizenkettőt pedig megsebesített pénteken kora este egy középiskolában Kína északi részén - közölték Sanhszi...  Tovább »

Ugrásszerűen megemelkedett az iskolai lövöldözések halálos áldozatainak száma az Egyesült Államokban egy új tanulmány adatai szerint.  Tovább »

Nyolcéves kisfiú késelt találomra iskolájában az Egyesült Államokban megsebesítve három diákot - közölte a rendőrség.  Tovább »

A 16 éves gimnazista fiú több iskolatársának is konkrétan utalt arra, hogy lövöldözést tervez a középiskolában.  Tovább »

Egy egyetemi kutató tüzet nyitott négy kollégájára és megölte őket csütörtökön a nyugat-törökországi Eskisehir városban található Osmangazi Egyetem...  Tovább »

Átlátszó hátizsákok viselésére köteleznék a diákokat a parklandi iskolában, ahol februárban a 19 éves Nikolaus Cruz tizenhét embert agyonlőtt és...  Tovább »

Százezrek tüntettek a fegyvertartásra vonatkozó szabályok szigorításáért Washingtonban és számos amerikai nagyvárosban szombaton.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X