Hány diplomát lehet állami ösztöndíjasként szerezni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány félévig tanulhattok ingyen egyetemen vagy főiskolán? A doktori képzés vagy az OKJ-s tanfolyam is számít?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hány államilag finanszírozott félévet kapnak a levelező képzésen tanulók? Mi a helyzet azokkal, akik hatéves képzésre járnak?  Tovább »

Azzal a szabállyal minden felvételiző tisztában van, hogy tizenkét egyetemi-főiskolai félévet finanszíroz az állam - de mi a helyzet akkor, ha a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Államilag finanszírozott formában is el lehet végezni egy osztatlan képzést egy alapszakos diploma megszerzése után?  Tovább »

Rengeteg kérdés érkezik hozzánk az államilag támogatott félévek számával kapcsolatban: egyik olvasónk azt szeretné megtudni, hány félévvel...  Tovább »

Feje tetejére állította az egyetemek és főiskolák működését az új felsőoktatási törvény – lesz új diákhitel, szigor vár a túlfutókra, befellegzett a...  Tovább »

Özönlöttek az államilag finanszírozott félévek számával kapcsolatos emailek hozzánk, amiből úgy tűnik, enyhén...  Tovább »

„A Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Karára vettek fel 2007-ben igazgatásszervező nappali...  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) elutasítja az oktatási államtitkárság által közzétett felsőoktatási törvénykoncepciót.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X