Állami fenntartásba kerültek az iskolák, biztonságosabbak a működési körülmények, és a pedagóguséletpálya-modell is érezteti a hatását - Palkovics...  Tovább »

A XIII. kerületi önkormányzat úgy cselezte ki az iskolák államosításáról szóló törvényt, hogy társasházzá alakított négy iskoláját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csaknem 140 kérelmet adtak be az egyházak 2013 óta idén tavaszig azért, hogy átvehessék egy-egy állami iskola fenntartását – derült ki a Klebelsberg...  Tovább »

Miután első fokon, júniusban a magyar állam részben már pert vesztett Budaörs önkormányzatával szemben a települési iskolák átvételével kapcsolatos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két általános iskola fenntartását vette át szeptember elsejétől az evangélikus és a református egyház Tolna megyében, az önkormányzatok Bonyhádon és...  Tovább »

Furcsa közleményt tett közzé a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE).  Tovább »

Szigorodhat a magán- és alapítványi iskolák szabályozása, ugyanis az elmúlt időszakban több szabálytalanságra is bukkantak az ellenőrzések során -...  Tovább »

Tömegével viszik az elmúlt években alapítványi- és magániskolákba a gyerekeiket azok a szülők, akik ezt megengedhetik maguknak.  Tovább »

Egyre többen hagyják ott az állami iskolákat és igyekeznek bejutni az alternatív iskolákba.  Tovább »

Átalakítás várható az iskolák fenntartásának rendszerében, még az idén megerősödhet a megyei szint - mondta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a...  Tovább »

"A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ teljesítette a kormány eddigi oktatáspolitikai célkitűzéseit, ezért köszönet illeti a KLIK távozó...  Tovább »

Hibás gazdasági döntések, valótlanságok állítása, rossz vezetési stílus és a jobbító javaslatok figyelmen kívül hagyása – ilyen megállapításokat írt...  Tovább »

A hatalmas gazdasági növekedést produkáló, kiváló elittel rendelkező, Délkelet-Ázsia Svájcának is hívott Szingapúr...  Tovább »

Az oktatási bizottság fideszes alelnöke szerint az a baloldal akarja ma megújítani a közoktatást, amely kormányzása...  Tovább »

Az MSZP oktatáspolitikusa szerint csak a kezdet, hogy a pedagógusok elestek egyes, eddig az önkormányzattól kapott...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X