Furcsa közleményt tett közzé a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE).  Tovább »

Szigorodhat a magán- és alapítványi iskolák szabályozása, ugyanis az elmúlt időszakban több szabálytalanságra is bukkantak az ellenőrzések során -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tömegével viszik az elmúlt években alapítványi- és magániskolákba a gyerekeiket azok a szülők, akik ezt megengedhetik maguknak.  Tovább »

Egyre többen hagyják ott az állami iskolákat és igyekeznek bejutni az alternatív iskolákba.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Átalakítás várható az iskolák fenntartásának rendszerében, még az idén megerősödhet a megyei szint - mondta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a...  Tovább »

"A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ teljesítette a kormány eddigi oktatáspolitikai célkitűzéseit, ezért köszönet illeti a KLIK távozó...  Tovább »

Hibás gazdasági döntések, valótlanságok állítása, rossz vezetési stílus és a jobbító javaslatok figyelmen kívül hagyása – ilyen megállapításokat írt...  Tovább »

A hatalmas gazdasági növekedést produkáló, kiváló elittel rendelkező, Délkelet-Ázsia Svájcának is hívott Szingapúr...  Tovább »

Az oktatási bizottság fideszes alelnöke szerint az a baloldal akarja ma megújítani a közoktatást, amely kormányzása...  Tovább »

Az MSZP oktatáspolitikusa szerint csak a kezdet, hogy a pedagógusok elestek egyes, eddig az önkormányzattól kapott...  Tovább »

Az oktatási intézmények állami fenntartásba vételének elsősorban helyi szinten lesz monitoringja, mivel a felmerült...  Tovább »

Februártól aláírásgyűjtést indít a Magyar Közösség Pártja (MKP) a magyar kisiskolák megvédéséért és a decentralizált...  Tovább »

Az eddigi tapasztalatok arra utalnak: rendben zajlik az iskolák állami átvételének folyamata - jelentette ki az...  Tovább »

"Tiltakozunk a rendszerváltás előtti állapotok egyes elemeinek restaurálása: az állami, egy központból irányított...  Tovább »

Állami fenntartásba kerültek január 1-jével az eddig önkormányzati köznevelési intézmények, amelyek ezzel beolvadtak...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X