Átalakítás várható az iskolák fenntartásának rendszerében, még az idén megerősödhet a megyei szint - mondta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a...  Tovább »

"A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ teljesítette a kormány eddigi oktatáspolitikai célkitűzéseit, ezért köszönet illeti a KLIK távozó...  Tovább »

Hibás gazdasági döntések, valótlanságok állítása, rossz vezetési stílus és a jobbító javaslatok figyelmen kívül hagyása – ilyen megállapításokat írt...  Tovább »

A hatalmas gazdasági növekedést produkáló, kiváló elittel rendelkező, Délkelet-Ázsia Svájcának is hívott Szingapúr...  Tovább »

Az oktatási bizottság fideszes alelnöke szerint az a baloldal akarja ma megújítani a közoktatást, amely kormányzása...  Tovább »

Az MSZP oktatáspolitikusa szerint csak a kezdet, hogy a pedagógusok elestek egyes, eddig az önkormányzattól kapott...  Tovább »

Az oktatási intézmények állami fenntartásba vételének elsősorban helyi szinten lesz monitoringja, mivel a felmerült...  Tovább »

Februártól aláírásgyűjtést indít a Magyar Közösség Pártja (MKP) a magyar kisiskolák megvédéséért és a decentralizált...  Tovább »

Az eddigi tapasztalatok arra utalnak: rendben zajlik az iskolák állami átvételének folyamata - jelentette ki az...  Tovább »

"Tiltakozunk a rendszerváltás előtti állapotok egyes elemeinek restaurálása: az állami, egy központból irányított...  Tovább »

Állami fenntartásba kerültek január 1-jével az eddig önkormányzati köznevelési intézmények, amelyek ezzel beolvadtak...  Tovább »

"A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ két nap múlva 18 munkatárssal és 198 tankerületi vezetővel magába olvasztja...  Tovább »

Az MSZP szerint a budapesti diákok, tanárok, szülők karácsonyra keserű kiszámíthatatlanságot kaptak ajándékba.  Tovább »

A magánfenntartású iskolák finanszírozásáról szóló egyeztetésre hívta az oktatási államtitkárság szombatra az...  Tovább »

Alkotmányossági vizsgálatot kezdeményez a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a köznevelési intézmények...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X