Az észak-koreai fővárosban 2005 óta először tartott bemutatót egy dél-koreai tekvondócsapat, először léptek fel dél-koreai színtársulatok és...  Tovább »

Hét évvel ezelőtt indították útjára a Phenjani Tudomány- és Műszaki Egyetemet (PUST), ahová az észak-koreai rezsim engedélyével nyugati tanárok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jimmy Kimmel amerikai showman műsorában megkérdezték az utca emberét, hogy szerinte az Egyesült Államok támadást...  Tovább »

Az észak-koreai fogságban kómába esett diák a napokban hunyt el. Most előkerült róla egy felvétel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Svájc egy hagyományosan független, békés és bizonyos esetekben diszkrét ország, így rengeteg gazdag és hatalommal bíró ember küldi oda tanulni...  Tovább »

Svédországban puhatolóztak a világ egyik legzártabb diktatúrájának elöljárói.  Tovább »

Akár hiszitek, akár nem, a világ legzártabb országában, Észak-Koreában minden nyáron tábort szerveznek, amin egy csomó külföldi diák is részt vehet.  Tovább »

A világ legelzártabb diktatúrájában így köszöntik az elsősök az új tanévet.  Tovább »

Ezt tette az amerikai egyetemista, aki nagyon súlyos büntetést kapott.  Tovább »

Tizenöt évi kényszermunkára ítélték szerdán Észak-Koreában azt az amerikai diákot, aki január elején egy csoporttal turistaúton járt az országban...  Tovább »

Megjelent hétfőn a helyi sajtó előtt Phenjanban, beismerte "államellenes" bűnét és bocsánatért esedezett az az amerikai diák, akit januárban...  Tovább »

Alessandro Ford volt az első nyugati hallgató, aki beiratkozhatott az észak-koreai Kim Ir Szen Egyetemre.  Tovább »

Állítólag Kim Dzsong Un frizurájával megegyező hajviseletet kell hordaniuk ezentúl az egyetemista fiúknak Észak-Koreában - számolt be a Radio Free...  Tovább »

Újabb fotókat közölt az AP hírügynökség az észak-koreai főváros, Phenjan "gyermekpalotájáról" - a falon Kim Ir Szen és Kim Dzsong Il néha...  Tovább »

Éles vita robbant ki vasárnap a BBC és az egyik legtekintélyesebb brit egyetem között, miután kiderült, hogy az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X