Svédországban puhatolóztak a világ egyik legzártabb diktatúrájának elöljárói.  Tovább »

Akár hiszitek, akár nem, a világ legzártabb országában, Észak-Koreában minden nyáron tábort szerveznek, amin egy csomó külföldi diák is részt vehet.  Tovább »

A világ legelzártabb diktatúrájában így köszöntik az elsősök az új tanévet.  Tovább »

Ezt tette az amerikai egyetemista, aki nagyon súlyos büntetést kapott.  Tovább »

hirdetés

Tizenöt évi kényszermunkára ítélték szerdán Észak-Koreában azt az amerikai diákot, aki január elején egy csoporttal turistaúton járt az országban...  Tovább »

Megjelent hétfőn a helyi sajtó előtt Phenjanban, beismerte "államellenes" bűnét és bocsánatért esedezett az az amerikai diák, akit januárban...  Tovább »

Alessandro Ford volt az első nyugati hallgató, aki beiratkozhatott az észak-koreai Kim Ir Szen Egyetemre.  Tovább »

Állítólag Kim Dzsong Un frizurájával megegyező hajviseletet kell hordaniuk ezentúl az egyetemista fiúknak Észak-Koreában - számolt be a Radio Free...  Tovább »

Újabb fotókat közölt az AP hírügynökség az észak-koreai főváros, Phenjan "gyermekpalotájáról" - a falon Kim Ir Szen és Kim Dzsong Il néha...  Tovább »

Éles vita robbant ki vasárnap a BBC és az egyik legtekintélyesebb brit egyetem között, miután kiderült, hogy az...  Tovább »

Észak-Koreában bevezették a 12 éves kötelező oktatást - jelentette kedden a parlament üléséről a KCNA hivatalos...  Tovább »

Egy neves svájci magánintézményben töltötte középiskolai éveit Kim Dzsongun, Kim Dzsongil legkisebb fia.  Tovább »

Kim Dzsong Il észak-koreai vezető egyik fiúunokája beiratkozott a United World Colleges nemzetközi iskolahálózatnak a boszniai Mostarban lévő...  Tovább »

Angol nyelvet, pénzügyet és közgazdaságtant tanulnak a kanadai Brit Columbia egyetemén a világ egyik legelszigeteltebb országából való, azaz...  Tovább »

Óriási előadótermek, "gyermekpaloták", kötelező iskolai egyenruha és felvonulások - képek az észak-koreai iskolások mindennapjairól.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X