Felsőoktatás Eduline

Így lehet kijönni egy hónapig 40 ezer forintból egyetemistaként - spórolós tippek

Elolvasom

Az egyetemi évei - ha van szülői támogatás és ösztöndíj, ha nincs - senkinek sem jelentik az anyagi jólét csúcsát. Sőt, inkább jó pár szűk esztendővel lehet azonosítani ezt az időszakot. Spórolási tippeket és eddig talán még nem ismert lehetőségeket gyűjtöttünk össze nektek, hogy egyszerűbb legyen kihúzni hó végéig.

Felsőoktatás Eduline

A három legjobb szabadtéri tanulóhely Budapesten - a mi kedvenceink

Elolvasom

Közelednek a ZH-k, a témazárók, az érettségiről, a nyelvvizsgaszezonról és a látótávolságba kerülő vizsgaidőszakról nem is beszélve? Ha tanulnotok kell, de nem szeretnétek a szobában vagy a könyvtárban kuksolni, keressetek szabadtéri tanulóhelyeket - ma három tökéletes budapesti helyszínt ajánlunk magoláshoz, olvasáshoz. Az eduline szerkesztőinek ajánlásával.

Felsőoktatás MTI

Ezek a filmek tarolnak most a mozikban: programajánló a hétre

Elolvasom

Milyen filmeket érdemes megnéznetek ezen a héten? Az észak-amerikai kasszasikerlistát továbbra is a Disney játékfilmje, A szépség és a szörnyeteg vezeti: a hétvégén 88,3 millió dollárral (25,3 milliárd forinttal) növelte bevételeit, és globálisan átlépte az 500 millió dolláros jegybevételt - számolt be róla vasárnap a Variety.com.

Közoktatás Eduline

Öt dolog, amit minden érettségiző elront a középiskola utolsó évében

Elolvasom

A középiskola utolsó éve? Nem mindenki van oda érte - sokan az érettségi és a felvételi miatt görcsölnek, mások egész egyszerűen sajnálják, hogy az utolsó érettségi vizsga után mindenki máshol folytatja. Ha a maximumot ki szeretnétek hozni ebből a tanévből (pontosabban: ami még van belőle), olvassátok el a leggyakoribb hibákat.

Felsőoktatás Eduline

Ez Budapest három legjobb vega étterme - szerintünk

Elolvasom

A legtöbb egyetem környezete tele van kifejezetten diákok pénztárcájára és időbeosztására tervezett helyekkel. Ha nem eszel húst, akkor egy kicsit nehezebb dolgod van, de így is számos lehetőség közül választhatsz. Megkerestük és összegyűjtöttük a legjobbakat, hogy neked ne kelljen.

1
74 75 76 77 78
98