Felnőttképzés Eduline

Ezek Budapest legjobb lángosai - szerintünk

Elolvasom

Az elmúlt években sokat változott az étkezési kultúra Magyarországon és Budapesten. Egymással versengenek a legújabb ételdivatok: az eredeti, olasz verzióhoz egyre jobban hasonlító pizzák, a műfaj határait feszegető hamburgerek és kézműves kolbászok. Ne feledkezzetek meg a magyar gyorsételek állócsillagáról, a lángosról. Olcsó, laktató, és sokkal több helyen találjátok meg a városban, mint gondolnátok.

Felsőoktatás Eduline

Így spórolhattok több ezer forintot: a legjobb kolis kaják

Elolvasom

Kolisnak lenni életforma: az ember többé-kevésbé ehető dolgot tud készíteni némi főtt tésztából, májkrémből, ketchupból és az otthonról hozott pörköltes tál alján megmaradt szaftból. De ha valami egészségesebbre és - hogy is fogalmazzunk - átgondoltabb ételre vágytok, a következő oldalakat nézzétek meg. Campus life-sorozatunk legújabb része.

Felsőoktatás MTI

Meglepő, de még mindig ez a film vezeti a mozis sikerlistát

Elolvasom

A Lego Batman - A film továbbra is jelentős előnnyel vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát, 44 millió dolláros (12 milliárd forint) becsült hétvégi jegybevétele szinte annyi, mint a második helyen álló A sötét ötven árnyalata és a debütáló The Great Wall című filmek összbevétele - adta hírül a Variety.com.

1
59 60 61 62 63
82