Felsőoktatás Eduline

A Facebooknak (már megint) vége?

Elolvasom

Három havonta teljesen kihal a Facebook – legalábbis nagyjából ilyen rendszerességgel jelennek meg a többé-kevésbé komoly szakértők és kutatóintézetek jóslatai arról, hogy a legnagyobb közösségi szolgáltatásnak hamarosan befellegzik. És nagyjából ugyanilyen időközönként teszi közzé a Facebook a korábbinál még nagyobb számokat tartalmazó sikerjelentését. Unatkozó fiatalok, kritikus tömeg és dollármilliárdok - megnéztük, mi a helyzet a Zuckerberg-galaxisban.

Közoktatás Eduline

Íme, 5 könyv, amit mindenkinek kötelező elolvasni

Elolvasom

Lassan itt az év vége, sorra készülnek azok a listák, hogy milyen könyveket kellene elolvasni, vagy éppen melyek lettek 2015 legjobb könyvei. Mi most egy olyan listáról szemezgettünk, melyet a Guardian állított össze és azokat válogatták össze, amelyeket mindenképp el kell olvasni (mielőtt meghalsz).

Felsőoktatás Eduline

Négy életmentő tipp a vizsgaidőszakra

Elolvasom

Hamarosan jön a vizsgaidőszak, az éjszakákba nyúló tanulás, a fokozott stressz időszaka. Ha viszont kihajtjátok magatokat a tanulással, nem lesz erőtök teljesíteni a vizsgán. Hogy ne nullázzon le titeket teljesen a sok tanulás és kialvatlanság, mutatunk pár egyszerű trükköt.

1
44 45 46 47 48
60